Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a szüleim elengedjenek a barátomhoz aludni?
Furák a szüleid kérdező.
Én a helyedben ott is aludnék amikor "csak úgy, simán" átménnél hozzá. Hazatelefonálsz hogy ott alszol. Nincs ebben semmi.
Hát ez tényleg fura.. Sok szülő azt hiszi csak éjszaka ottalváskor lehet szex.. Hát nagyot tévednek.
Tudják hogy már nem vagy szűz? Mert ha nem, valószínűleg a szex miatt nem engedik. :D szerintem Világositsd fel őket..
Egyebknet ülj le velük és kérdezz rá kérek perec hogy miért? És az nem válasz hogy csak mert nem.
Tessék megindokolni mi a problémájuk. Ha nem megy akkor meg ahogy az előttem szólok is írták elmész aztán hazatelefonalsz hogy úgy alakult hogy ma ott alszol és kész.
Aztán ha durciznak az már az ő gondjuk.
19 évesen már elvárható, hogy rendes magyarázatot kapj arra, hogy miért nem engedik. Ez a "mert csak" egyedül abban az esetben elfogadható, amikor egy gyerek még annyira kicsi, hogy nem értené meg a magyarázatot.
A másik pedig, hogy szerintem nem tiszteletlenség ha 19 évesen nem úgy csinálsz mindent, ahogy ők mondják neked. Felnőtt vagy, lehet saját véleményed a dolgokról, tehát szerintem nyugodtan megmondhatod nekik, tényleg nem tilthatják meg. Ha pedig mindent megosztasz velük, azt is tudják, hogy éltek nemi életet, így végképp nem értem, mi lehet a problémájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!