Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miert vagyok ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert vagyok ilyen?

Figyelt kérdés

3 eve boldog parkapcsolatban elek.

Tenyleg boldogok vagyunk es nagyon szeretjuk egymast, es soha de soha nem tudnam draga baratnomet megcsalni vagy megbantani, de szeretem nezni mas lanyokat is, nezni hogy milyen szepek, meg testuk miatt is pl akik formasak.

Ne mondjatok azt hogy ez tipikus ferfi, mert nem, ez nem olyan.. mert ha ugy adodna hogy beszelgetek valakivel vagy esetleg tancolnek, ennel lejjebb mar nem mennek. Nem csalnam meg semmikepp sem a baratnomet, mert nem lenne gyomrom szivem hozza.

Arra gondolok meg esetleg hogy ez lehet e valami betegseg fele hogy igy szeretek masokra is nezni, elkepzelni dolgokat vele, flortolgetni, de semmi testi kapcsolat nem lenne soha.

Sajnalom hogy ekezet nelkul irtam, es sajnalom ha ezzel valakit kiakasztottam, de ez nekem sem jo, nagyon rossz.

2018. máj. 18. 12:22
 1/8 anonim ***** válasza:
66%

Te tényleg beteg vagy! Agybeteg! Te most komolyan azt hiszed, hogy ez nem normális dolog?

Hűséget fogadunk és nem vakságot. Mindenki megnézi lopva a párján kívül a neki tetsző ellenkező nemet. Nézni szabad.

De ha szerinted ez bűn, akkor szúrd ki a szemed, vagy viselj szemellenzőt.

Ez teljesen normális reakció mind a két nemnél. Mindenki szereti megnézni a szépet.

És kérlek, ne csinálj már úgy, mint egy szűzk..rva, hogy bocsi, hogy rámertem nézni a másik nemre, miközben van párom.

2018. máj. 18. 12:26
 2/8 A kérdező kommentje:
😃 na az egy jo komment volt, megnyugodtam valamennyire azert, koszonom szepen😃
2018. máj. 18. 12:29
 3/8 A kérdező kommentje:

De az a durva hogy lehet meg is erintenem a feneket vagy ilyesmi, de nem csokoloznek es nem is tennem be?

Na akkor ez mi?

2018. máj. 18. 12:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Miért akarnád megérinteni a fenekét? Írtam, nézni szabad, de csak ennyi?

Ha már fizikai, testi kontaktust is kialakítasz, az már baj.

Akkor tényleg valami nem stimmel a kapcsolatodban, ha arra vágysz, hogy más fenekét is megfogdosd.

2018. máj. 18. 12:32
 5/8 A kérdező kommentje:

Hm

Nem tudom, nehez megmagyarazni, vagyis nem tudom elmagyarazni mit erzek.

de azt tudom hogy nagyon szeretem Ot, es imadok is vele lenni.

2018. máj. 18. 12:37
 6/8 A kérdező kommentje:
Na mindegy, szerintem csak velem van a baj valahol. Meg magam sem tudom mi.
2018. máj. 18. 12:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Nagyon valószínű, hogy elfojtás miatt a tudatalattidba raktározott vágyról van szó...ez van hatással a viselkedésedre, súlyosabb esetben ez neurózis kialakulásához vezethet...

Én azt javasolnám, hogy menj el egy pszichológushoz, később lehet, hogy rosszabb lesz majd, ha nem jársz a végére... Főleg, hogy azt írod, hogy neked ez rossz... Sok sikert!

2018. máj. 18. 15:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!
2018. máj. 19. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!