Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Előléptetnétek" egy srácot a barát zónából?
A kérdés alapján lehet, hogy a tini kategóriába száműznétek, de nem hiszem, hogy ott bárki is érdemleges választ adhatna a kérdésemre. Próbálom minél rövidebben leírni a dolgokat, de kérlek, ne haragudjatok, ha ez nem fog sikerülni.
A helyzet az, hogy teljesen tanácstalan vagyok. Van egy srác, évek óta ismerem és olyan 1,5 éve folyamatosan tartjuk a kapcsolatot messengeren.
Csomó mindent meg tudok vele beszélni, odafigyel rám, emlékszik velem kapcsolatban a legkisebb részletekre is. De komolyan, még az is meg van neki, hogy 5 évvel ezelőtt milyen ruha volt rajtam, amikor összefutottunk egy áruházban.
Tetszem neki, szeretnék neki adni egy esélyt, mert megkedveltem, de sajnos nem úgy, csak barátként. Örülök, hogy van nekem, meg szeretek vele beszélni, de nem tudom, hogy lennének-e iránta romantikus érzelmeim, ha esetleg elmennénk randizni.
Kedves, figyelmes és nem is rossz pasi, mert mindig Chris Evans jut róla az eszembe. :D Talán csak... kicsit unalmas. Szinte mindig igazat ad, én pedig szeretem, ha valaki tud vitatkozni és vannak normális érvei, saját gondolatai. Utálom, ha valaki egy bólogatós kutya. Igazából ez a legfőbb indok, szeretem, ha valakivel csipkelődünk, mert ezzel együtt érzem azt, hogy van élet a kapcsolatban.
Jöttél már össze olyannal, akivel eleinte azt érezted, hogy nem lehet közöttetek semmi? Megérné adnom egy esélyt ennek az egésznek?
Félek, hogy ha mégsem működik köztünk "a kémia", akkor többé semmi sem lesz a régi. A megdöglött a kutyád, de attól megtarthatod elv nem hiszem, hogy bárkinél is nyerő lenne...
Bocsi, ha egy kicsit csapongó lett a kérdés, de rágódom már egy ideje és nem is tudtam, hogyan fogalmazzam meg.
A tanácsokat előre is köszönöm. :)
26/N
Nincs igaza a 8. válaszolónak. Nem attól függ főleg a beleszeretés, hogy hogy néz ki másik. Nyilván egyébtől függ és a belső a fontosabb.
És kérdező, szerintem is próbáld meg, nincs veszítenivalód. Főleg ha valóban jó barát és ha szeretnél mindkettőtöknek esélyt adni.
"Nem attól függ főleg a beleszeretés, hogy hogy néz ki másik. Nyilván egyébtől függ és a belső a fontosabb.
Ez nem a humor rovat :)
Hát előttem válaszoló, pedig egyáltalán nem vicceltem,... Nem szokásom ilyenekkel viccelni, de sok más dolgot se viccelek el, amiket alapból nem illik, nem szokás, na meg nekem se vicces. Az egyéb válaszaimban sem szoktam viccelni.
Valóban így van, hogy általában az ember nem a másik külseje miatt szeret bele, hanem a belsejébe, tehát a jellemébe, hogy mennyire jó vele stb. Egyrészt saját tapasztalatból tudom (egy duci barátomba egyszer beleszerettem, nem volt nagyon jóképű se, magas se, mégis elfogadtam, szerettem őt barátként is, egyoldalú szerelemmel is), másrészt azt is tudom, hogy legtöbbször sokaknál így van ez. Sajnálom ha ezt egyesek nem hiszik el, vagy nem értik, vagy akár mindkettő.
Az más kérdés, hogy neked és egyeseknek valaki a külső alapján tetszik inkább a másik. De az nem azt jelenti minden esetben, hogy belül is olyan jó, mint amilyen kívülről, vagy fordítva. Lehet valakiátlagos, vagy az alatti és egyúttal egy kedves, rendes, megbízható ember is. Nem a külső szépségtől függ főleg a beleszeretés, már elmondtam miről. Más az hogy tetszik valaki külsőleg és más az, hogy ettől függetlenül, vagy emiatt is beleszeretsz-e, vagy sem.
A kérdezőnek pedig hajrá!
Legutóbbi válasz adók, légyszi ne vesszetek össze. :)
Köszönöm mindenkinek, aki időt szánt a kérdésemre és válaszolt.
Azt hiszem, adok egy esélyt a dolognak, mert ha nem így tennék, később sokszor eszembe jutna, mi lett volna ha.
Az a válaszadó, aki fennakadt a nem néz ki elég jól témán, nos nem tudom, hogy ezt a kérdés melyik részéből szűrted le. Itt nem a külsőségekről volt szó és nem azt mondom, hogy bárkivel összeszűrném a levet, de nem a külső alapján kell választani.
Jelen esetben sem azt írtam, hogy eláll a füle, vagy csálé a foga és ezért nem akarok tőle semmit, mert számomra a személyiség jobban számít. Sosem vonzottak a műmájerek...
A kérdésemben leírtam, hogy mi az egyetlen problémám vele. Nem haragudnék meg, ha leoltana, ha valamiben nincs igazam. Csak ne érezzem azt, hogy feszeng körülöttem nem kell, hogy mindenben meg akarjon felelni nekem. Legyen őszinte és álljon ki magáért, nyugodtan mondja el, ha másképp gondol valamit. Erre már céloztam neki többször is, de úgy látszik, konkrétabban meg kell vele beszélnem ezt a dolgot, a többi pedig kialakul magától.
Köszi mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!