Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Este elővettem a laptopot,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Este elővettem a laptopot, amit nyilvánvalóan a barátom használt, mivel bejelentkezve maradt a Facebookon. Egy beszélgetés nyitva volt. Megcsalna, ha alkalom adódna?

Figyelt kérdés
Egy csaj írt neki, hogy látta fent, és az arcára ülne, miközben a szőke haját húzná. A barátom visszaírta, hogy kár, hogy ilyen messze van. Utána megint a csaj írta, hogy nem akarta felmérgesíteni, de megköllött írja, majd végül a barátom ìrt, hogy nem olyan könnyű felhúzni. A legrosszabb, hogy vasárnap költöztünk össze, úgy érzem eddig minden hazugság volt, amit mondott, és csak sírnék.

2018. máj. 17. 05:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
98%
Kérdező, miért lenne most későn? Mert összeköltöztetek? Ez nem ok. Azonnal pakolnék
2018. máj. 17. 07:45
 12/21 anonim ***** válasza:
95%

Hát én pl nem írkálok ilyeneket 6 év alatt sem ismerős/haver sem ismeretlen pasiknak.

Ez eleve erős, szingilként nem gázak az ilyen "poénkodások"? de kapcsolatban értelmes emberek nem írkálnak ilyet ellenkezőneműeknek..

Melelsleg szemebsítsd és krédezz rá, bár gyanítom, úgyis magyarázkodni fog, hogy " csak poénkodtunk" ésatöbbi.

(Még egyszer, foglalt embernél nincs ilyen nemű poénkodés, de te tudod. MAjd poénból legközelebb tényleg rá is ül.)

2018. máj. 17. 07:50
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek!
2018. máj. 17. 08:08
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
hát, biztosan szembesíteném a dologgal...ebben az is durva, hogy nem valami anonim oldalon irkál ilyeneket egy kis poén szexchat céljából (persze már az is a határon van, megbocsájtható-e) henem arccal, magát felvállalva facebookon. valahogy így még durvább az egész, hogy ez mennyire lehet olyan, amit meg is tenne, ha lenne rá lehetősége.
2018. máj. 17. 08:27
 15/21 A kérdező kommentje:
A csaj mexikói, szóval attól nem tartok, hogy pont vele jön össze, csak alapból az ilyen hozzáállás nem tetszik meg a képmutatás, mivel azt mondta, hogy én vagyok, akit keresett, meg hogy nála zéró tolerancia van a flörtölésre is, akár virtuálisan is, amivel én is egyet értek, csak a kettős mérce befigyel.
2018. máj. 17. 08:40
 16/21 A kérdező kommentje:
Meg már egy tucatszor elmondta, hogy senkivel sem volt neki ilyen jó, mint velem, akár testileg, akár lelkileg, aztán egy random csaj üzenetére már dobja is magát, mint egy ócska kurv.a
2018. máj. 17. 08:45
 17/21 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező, ezért nem a szavakra kell figyelni, hanem a tettekre.Mondani bármit lehet, de úgy élni, tenni, ahogyan elméletben tökéletesnek tartja, már nehezebb dió számára is.
2018. máj. 17. 08:48
 18/21 A kérdező kommentje:
Igen, pont ugyanezt vallom én is :D mondtam neki is sokszor. Sok mindent bizonyított is már, azt hittem ilyesmivel sem lesz gond.
2018. máj. 17. 09:03
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Szójáték vagy sem gondolom ezennel a bizalomnak vége. Legalább is részemről vége lenne. Elmondtad neki mit láttál? Mit mondott rá?
2018. máj. 17. 09:55
 20/21 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos úgy érzem, hogy vége. Én megszakítottam minden kapcsolatot azzal a pasival, aki tetszett, mielott őt megismertem, saját akaratomból, még, ha ilyen facesittinges témák nem is voltak. És ezt neki is elmondtam.
2018. máj. 17. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!