Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg olyan elítélendő, felelőtlen dolog lenne?
Kérdező, hagyd a tündérmeséket, nem vagy már ötéves. Az én anyámék is jól megvannak a rapidházasság után, és egy szem házasságukra jut 10 olyan, ahol a gyerek még tipegni sem tudott, de apuka és anyuka már külön élt. Várjátok meg a rózsaszín köd végét, amikor ráébredsz, hogy lehet nem is életed szerelme.
Az a 40-es faszi sem semmi, akinek ennyi esze nincs, hogy elmagyarázza.
Utolsó, te meg azt nem érted meg, hogy évek óta ismeri már; habár kapcsolati szinten meg csak 5 hónapja.
De nem írta sehol, hogy munkán kívül ne találkozgattak volna előtte. Lehet annyira jó barátok voltak.
Bár nekem egy picit mindkettővel bajom van, mind a kor, mind a gyerek; de igazából neki kell tudni.
De arra sosem szabad alapozni, mert épp másnak is sikerült.
Annyiból adok neked igazat, hogy egy kapcsolatban máshogy áll már két ember egymáshoz, más szintű elvárások jelennek meg.
Így attól, hogy jó "barátok" voltak eddig, az baráti kapcsolat volt.
Még sajnos kimutathatja a foga fehérjét később.
Ez a része amit még nem tudhatunk meg most.
Lehet marad olyan amilyen, de lehet rosszabb lesz.
Pl.: nem foglalkozik végül a gyerekével.
A lányra hárul minden felelősség, mert ennyire nem törődne vele.
Ezeket nem lehet előre megjósolni, pláne úgy, hogy mi magunk nem ismerjük őket.
De még akkor se tudhatnánk sajnos.
#5: "5 hónapja vagyunk együtt"
Ja, a szövegértésemmel vannak problémák... Én ismerem több éve a szomszéd Marit, mégsem ismerem igazán. Ha nem értetted, hogy miről szólt a hozzászólásom, hagyjuk az egészet a fenébe. Téged teljesen hidegen hagy, hogy mit mondanak az emberek és ez látszik azon is, hogy minden választ megpróbálsz kimagyarázni.
25 éves férfi fejjel nem mondanám azt, hogy gyereket akarok. Pedig nem én szülném. Pont a napokban az egyik 23 éves csaj ismerősöm mesélte, hogy szétment a férjével, akinek 20 évesen szült, mert kiszerett belőle. Itt is naponta jönnek a panaszkodások, hogy rövid kapcsolatra fiatalon szültek, ezért megy a válás és a szakítás, a gyerek meg szív.
22 évesen egy csomó dologban teljesen más voltam, mint most. Te is más leszel pár év múlva. DE! A gyerek nem fog megszűnni, hiába leszel más és hiába akarsz mást.
3 éves kapcsolatra meg nemondmá', hogy tökéletesen megvannak! :D 3 évig még egy rossz kapcsolatot is elhúz egy csomó ember.
#10-es: Köszönöm! Sajnos szerintem sem kamu :/
Teljesen mindegy, mit mondunk neked. En voltam pontosan ugyanilyen helyzetben. 21 evesen egyutt voltam egy 38 eves ferfival, es 4 honap kapcsolat utan elkezdte mondogatni a gyerektemat. Nem tudom, honnan volt ennyi eszem, de tetszett az otlet. Rozsaszinkod meg minden gondolom. Meg volt hozza mindenunk, es en sem ertettem, hogy miert nem orulnek neki. Jo otletnek tunt.
İgy ket evvel kesobb a fejemet a verem a falba, hogyan lehettem ekkora a marha es kozben halat adok az egnek, hogy nem jott ossze baba meg veletlen sem.
hajrá, szóülj egy apád korú embernek gyereket.
engem már ez is émelyít, hogy a fickó ilyen kiscsajokra bukik, mint te.
22 évesen még nagyon naiv vagy, fingod nincs arról, mibe mész bele.
de ne hallgass senkire, szüljél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!