Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól lehet mondani, hogy egy pár "összejött"?
Figyelt kérdés
Csók, szex? Vagy megbeszélés tárgya, hogy "na mi most járunk?"2018. máj. 14. 22:59
1/11 anonim válasza:
Nekem egymás kezének megfogása. A csók csak utána jön, megbeszélni meg felesleges, ha egymás szemébe néztünk, és megfogtuk egymás kezét. Abban úgyis minden benne van.
2/11 anonim válasza:
Soha nem értettem ezt a mizériát. Miért nem lehet egyszerűen megbeszélni, hogy akkor mi most egy pár vagyunk? Ha már az elején nem tud/nem mer a két fél egy ilyen kardinális dolgot őszintén kimondani, akkor mire lehet később számítani? Könyörgöm, egy kapcsolat alapja az őszinteség
3/11 anonim válasza:
Meg lehet beszélni. De ha arra gondolsz, hogy manapság már szerelemet se szabad vallani, mert azt csak a lúzerek csinálják, helyette az a divat, hogy szó nélkül le kell smárolni a csajt, akkor a kézfogás még egy értelmes középút.
4/11 anonim válasza:
Szex? Hogy lenne már együttjárás? Sokan dugnak aztán megy mindenki a dolgára.
Az összetartozás nem megbeszélés kérdése hanem azt mindkettőnek érezni kell.
Ha azt mondod: "akkor mi már együtt járunk"ez nem jár azzal hogy különleges szabályok lépnek életbe.
Ha mindketten keresitek egymás társaságát és egymással érzitek magatokat a legjobban, hiányzik a másik akkor az összetartozás.
5/11 anonim válasza:
4.: ez hülyeség, a szexkapcsolatban is hiányzik a masik közelsége. A parkapcsolat megbeszélés kérdése, mert több, mint puszta érzések.
6/11 anonim válasza:
Hát nem tom, én soha nem beszéltem meg senkivel, hogy akkor most mi járunk, egyszerűen csak tudtuk.
7/11 anonim válasza:
Legjobb megbeszélni, kimondani.
Pl. #1-es válaszához hozzá tudnám fūzni, hogy volt olyan fiú barátom, akivel semmi sem volt köztük, de nagyon jó barátok voltunk, egyszer amikor találkoztunk, akkor megfogta a kezem, nemis tudom miért, egy ideig hagytam, aztán elvettem onnan a kezem. Nehezen tudtam értelmezni ezt. Akkor mi elvileg jártunk?:)))
8/11 anonim válasza:
Mi lenne, ha ti beszélnétek meg? Hány évesek vagytok, könyörgöm?
9/11 anonim válasza:
Én a csóktól kezdve gondolom azt, hogy egy pár vagyunk.
10/11 anonim válasza:
Szerintem ez mindenkinél más elbírálás alá esik. Nálam kb. az első csóktól számít annak, de van olyan, aki pl. az első szexig nem jelent ilyesmit ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!