Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tudnék a fiú felé nyitni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék a fiú felé nyitni, aki tetszik? Nem gáz ha a lan kezdeményez? Mi van ha a fiú nem örül majd neki?

Figyelt kérdés
2018. máj. 14. 18:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálam volt olyan, hogy adta a pasi a jeleket, de nem hívott el sehova, bátortalannak véltem, így én kezdeményeztem, majd jött, hogy ő nem akar többet. Amelyik pasinak bejössz az előbb utóbb elhív. Amúgy nem hiszem, hogy lenne olyan fiú aki ne örülne neki, jót tesz mindegyik egójának, mi azóta is jóba vagyunk attól, hogy én többet is akartam volna ő meg nem. Felnőttek vagyunk megtudjuk beszélni.
2018. máj. 14. 18:07
 2/5 anonim ***** válasza:
71%

"Nem gáz ha a lan kezdeményez?"

Te 2018-ban itt tartasz?

"Mi van ha a fiú nem örül majd neki?"

Ugyanez fordítva is felmerül.

"Amelyik pasinak bejössz az előbb utóbb elhív."

Vagy elhívja őt valaki más.

2018. máj. 14. 18:11
 3/5 he84 ***** válasza:
77%
Egyáltalán nem gáz, nem kéne ezt túlaggódnod, bármelyik nem kezdeményezhet! Próbálj meg kezdeményezni valahogy, aztán majd lesz valahogy. Veszítenivalód nincs.
2018. máj. 14. 18:18
 4/5 anonim ***** válasza:

"Hogy tudnék a fiú felé nyitni, aki tetszik?"

Keresed a társaságát. Flörtölsz vele. Megérinted. Bedobsz egy-két bókot. Elhívod valahova.

"Nem gáz ha a lan kezdeményez?"

Nem, nem gáz. Sok nő hajlandó kezdeményezni.

"Mi van ha a fiú nem örül majd neki?"

Ugyanaz, mintha ő kezdeményezne, de nem tetszene neked. Semmi az égvilágon nem történik, mindenki megy a maga útjára. Ha viszont sokat tökölsz, akkir lehet, hogy lesz majd olyan lány aki hamarabb lép.

2018. máj. 14. 18:44
 5/5 anonim válasza:
Nyugodtan kezdeményezz. Nem várhatsz örök időkig arra, hogy egyszer talán majd feltűnsz neki. Keltsd fel a figyelmét, tegyél róla, hogy gondolnia kelljen rád. Bolondítsd meg :D Még ha az elején meg is lepődik vagy talán kicsit idegesítenéd megszokja és már hiányozni fog neki ha nem próbálkozol... Hajrá!!
2018. máj. 22. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!