Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azért szeretlek, mert?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért szeretlek, mert?

Figyelt kérdés

Ha egy mondatot mondhatnátok, mi lenne az a fenti kezdettel?

Lehet humoros is, de azért egy családi közösségben helyt álló.

2018. máj. 13. 10:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szeretlek mert mindig boldoggá teszel.Sosem bántasz tettel vagy szóval, hanem védesz s biztonságban tartasz. Melletted olyan ember vagyok aki lenni szeretnék, s rád is mindig büszkén tudok nézni s becsülni azért aki vagy s hálás vagyok amiért vagy nekem.
2018. máj. 13. 12:25
 12/19 anonim ***** válasza:
Nincs indok arra, ha valakit szeretek. Másrészről az emberek szeretik a pörköltet, mégis valaki halála révén kerül az asztalra. Tehát akkor a szeretet gyilkos és öncélú?
2018. máj. 13. 12:43
 13/19 anonim ***** válasza:

"...mert sosem találkoztam még csak hozzád hasonlóval sem, aki csak egy kicsit is felért volna hozzád."

Ez mindent magában foglal. De! Remélem nem azért kérdezed, mert magadtól nem tudsz mit mondani! :'D Az elég gáz...

2018. máj. 13. 12:47
 14/19 anonim ***** válasza:
Hát,hogy valaki szerethető legyen számomra, ahhoz mindenképpen kell, hogy kedves legyen; és lássam rajta, hogy nem megjátszottan kedves, hanem őszintén. Tehát innentől már tudok szeretni valakit; bármilyen is a többi dolga, jellemvonása, szokásai. Hogyha általánosságban a kedvesség jellemző rá, és nem bunkó, és nem beképzelt, és olyan kedves az egész lénye.
2018. máj. 13. 13:01
 15/19 anonim ***** válasza:
*innen még lehet jó a humora, intelligens, érzelmes , empatikus, segítőkész, hűséges, laza, szelíd, türelmes, toleráns, nyugodt, békés természetű békét kedvelő, nyitott az új nézőpontokra, mindig tudja mit kell mondani; találékony, nemtom.
2018. máj. 13. 13:02
 16/19 anonim ***** válasza:
*jószívű,becsületes tisztességes,bölcs,határozott, céltudatos, magabiztos, vagány
2018. máj. 13. 13:12
 17/19 anonim válasza:
100%

...mert te te vagy.

Kerültünk már olyan helyzetbe, amikor megpróbáltam leírni, hogy miért is szeretem őt és végül ez lett a mondat. Neki persze sokkal hosszabban is tudnám taglalni, hogy miket imádok benne különösen ^^

2018. máj. 13. 13:22
 18/19 anonim ***** válasza:

...olyan titokzatos vagy.

Ugyanis most elég izgalmas stádiumban van a kapcsolatom. Még lehet nem is találkoztunk, de lehet már találkoztunk csak nem is tudom hogy ő lesz majd a csajom. Ez a legjobb, szakasza a járásnak, ilyenkor még minden olyan megannyi csodás titkot sejtetően titokzatos és bízakodásra okot adó :))

2018. máj. 13. 19:13
 19/19 anonim ***** válasza:
Azért szeretlek, mert nem tudlak nem szeretni.
2018. máj. 15. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!