Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Igaz, hogy aki nem lehetett a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy aki nem lehetett a miénk, Ő mindig kell?

Figyelt kérdés

volt egy szerelmem kb 16 éves koromban, nem voltunk sokáig együtt és nem is jutottunk el odáig..

most 24 vagyok de még mindig sokat gondolok rá.. normális ez?

2018. máj. 9. 16:13
 1/6 anonim ***** válasza:
29%
Ez b..romság. És nem, nem normális. Te még mindig a múltban élsz, ahelyett, hogy lezártad volna már régen és boldog, esetleg házas ember lennél egy másik ember oldalán.
2018. máj. 9. 16:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mennyire normális, azt nem tudom, de sajnos létezik ilyen. Hogy valaki annyira megragad bennünk, hogy talán sosem tudjuk őt elengedni: egyszerűen olyan érzéseket volt képes felkorbácsolni, mint senki más. Pedig lehet, hogy soha hozzá sem értünk, és mégis.
2018. máj. 9. 16:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Csak azoknál az embereknél maximum, akik képtelenek feldolgozni, lezárni és elengedni dolgokat. Szerintem egyáltalán nem egészséges dolog ennyire a múltban élni. 8 év telt el könyörgöm, ő még csak nem is ugyanaz az ember, mint akit akkor megismertél, komolyan megéri rajta ennyit gondolkodnod?
2018. máj. 9. 17:33
 4/6 anonim ***** válasza:
A nagy, 15 éves korombéli szerelmemmel egy évben házasodtunk, ott voltunk egymás esküvőjén. Náluk hamarabb lett baba, mi vártunk rá. Soha, egy percig sem irigyeltem a feleségét, hiszen szerelmes vagyok a férjembe. Örülök, hogy ő is boldog a családjával.
2018. máj. 9. 18:14
 5/6 A kérdező kommentje:
igen én is ezzel "nyugtatom" magam, hogy rég nem azaz ember, mint anno és én sem. rossz dolog a múltban élni :/
2018. máj. 9. 18:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül, velem is ez történt.Hiába mondják páran, hogy nem normális, atól még létező jelenség és szerintem nem tehetünk róla, hogy igy vagyunk kódolva. Egyfajta betegség ez. Sok ember nem tartja a lelki bajokat, depressziót betegsének, csak valamivéle úri nyavajaként aposztrofálja és te vagy a hülye,a gyenge, amiért nem tudod kezelni...
2021. febr. 26. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!