Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Barátság extrákkal majd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság extrákkal majd szerelem? Van ilyen?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Én most szakitottam a barátommal(1,5 év után). A legjobb barátja és köztem mindig is volt valami féle vonzalom (volt is ebből gond h barátom azt hitte csináltunk valamit de akkor meg tényleg nem történt semmi) aztán miután szakítottunk véletlen találkoztunk a barátjával egy buliban. Nagyon részegek voltunk és smároltunk. Azóta többször is találkoztunk eleinte nem történt semmi csak beszélgettünk meg jól éreztük magunkat de egyik tali alkalmával iszogattunk smároltunk majd le feküdtünk. Később találkoztunk meg már teljesen józanul ott aludtam nála smaroltunk és le feküdtünk újra immár józanul. Ismerem régóta és tudom h ő nem az a fajta srác aki kapcsolatra vágyik mindig is nagy hangot adott neki meg tőlem is kérdezte h miért akarok kapcsolatot mert nem élvezem h szingli vagyok. Tudtommal nincs mas lány akivel hasonló kapcsolatban van de hat ezt sose lehet tudni. Viszont mindig nagyon kedves velem, figyelmes, udvarias, teljes mértékben nőként kezel, keres hív bulizni meg a barátait is lemondja azért hogy talizzunk (persze titokban) mindenre o akar meghívni engem és nem érezteti azt h o csak dugni akar, ölelget hozzam bújik simogat bókol de ugyanakkor tudom h nem vágyik kapcsolatra mert az nem az o stílusa mindig azt mondta h neki nem menne (nem konkrétan azt h velem hanem így alltalanosagban). Ezek alapján szerintetek érezhet irántam mégis csak valamit és csak en gondolom ugy hogy nem akar komoly kapcsolatot vagy csak dugni akar?
2018. máj. 7. 12:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

"tudom h nem vágyik kapcsolatra"

Akkor miert hitegeted magad? Konnyen meg tud dugni, kihasznalja, ennyi. Hany evesek vagytok?

2018. máj. 7. 12:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
"Felelősséget nem vállalok, elköteleződést, kötöttséget meg végképp nem...de az ingyenpunci nagyon jó, amikor dugni akarok egy jót " leakasztom", aztán mehet minden tovább..." Na kb ezt érzi. Te meg reménykedsz.... ajjaj.
2018. máj. 7. 13:06
 3/4 D. Brasco ***** válasza:
Ha nem tünt volna fel te egy 2 lábon járó lyuk vagy a számára.......amit ugye be kell dugni.......egy kis bulizásért meg ide-oda meghivasert meg ezt-azt fizetésért meg teljesen jol is van ez igy neki!De kb pont ennyit is érsz/jelentesz neki
2018. máj. 7. 14:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Ilyen nincs.
2018. máj. 7. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!