Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buta gyerekes ötlet volt? Vagy sem? Még azóta sem írt mondot semmit ezzel kapcsolatban 🙁
"#3 “Te vakarod a hátam, én meg lovagolok a tiéden.” :D"
>Elsőre nem vettem az adást, de aztán beugrott egy régi klasszikus. :DDD
A nőket meg kell hódítani. A hódítás nem szerelmi vallomással kezdődik, hanem apró kedvességekkel, bókokkal, egymás megismerésével, együtt töltött idővel, közös élményekkel. A szerelmi vallomás akkor jön, amikor már kialakult egy egyértelmű kölcsönös vonzalom, és az egyik fél tovább akar lépni az ismerkedésből a kapcsolat felé.
Minden előzmény nélkül, a semmiből leveleket írni, ajándékot adni, nyílt vagy burkolt formában szerelmet vallani még akkor is hervasztó és elriasztó, ha egyébként lenne (lett volna) esélyed az illető hölgynél.
# 13
Úgy fogalmazott, hogy 'a barátnőm".
Te komolyan elhitted, hogy a nők a szívből jövő, romantikus dolgokat szeretik vagy értékelik?
Túl sokat olvashattad a gyakorit.
És a parkolóban bujkálsz, mint egy creep?
Meg kell tudnod, hogy NEKI mit jelent a romantika. Pl. ha ő akarna neked kedveskedni azzal, hogy a szülinapodra vesz egy Barbie álomautót, néznél egy sort, hogy ez most hogy jött.
Van, aki nem szereti a leveleket. Ha nagyon erőltetett és nyálas, akkor pláne. Lehet, hogy te másban vagy jó, és ezek szerint biztos, hogy ő mást szeret.
Nagyon köszönöm 3-as, rákerestem, már kezdem is olvasni az Isteni téveszmét.:D
Kérdező, szerintem nem gáz ez, de kinek mi... Én azért tudnék örülne egy ilyen kis meglepetésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!