Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megcsaltam a barátom, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátom, és beleszerettem a harmadik félbe. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A két fél nem tud egymásról/nem ismerik egymást. A harmadik féllel még nem jöttünk össze,viszont összefogunk,de csak jövőhéten tudunk úhra találkozni és tisztázni a dolgokat,addig szakítanom kéne a jelenlegi párommal ugyanis beleszerettem ebbe a férfiba.

Mit tegyek? Mit mondjak neki? Elmondani nincs szívem..

2018. ápr. 30. 04:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%
Mondjuk vágj eret...
2018. ápr. 30. 12:13
 12/15 Lifeishard ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nincs szíved elmondani,de előbb-utóbb muszáj lesz... :)
2018. ápr. 30. 15:33
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen közöld vele .Mi màst tehetnél ?Am meg akarhogyan is bànt veled bármi volt köztetek akkor is tartozol neki ennyivel hogy elmondod neki őszintén hogy vége te nem szereted .
2018. ápr. 30. 18:11
 14/15 anonim ***** válasza:

Elég ellentmondásos vagy, miért nincs szíved elmondani egy ilyet annak, akiről nem is tudjuk, hogy bánik veled, de ezek szerint nem jól?

Egy nem jó kapcsolatból ki kell tudni lépni megcsalás nélkül is.

Ha valaki nem jól bánik velem, akkor nem érdekel, ha szívtelen vagyok vele.

Tehát?

Nem kell elmondanod a megcsalást, ha nem akarod, legyen bármi is az oka, mondj csak annyit, hogy már nem szereted, nem akarod folytatni a kapcsolatot, sokat gondolkodtál, nem megy tovább.

2018. máj. 2. 15:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Szakíts vele. Ha szereted, akkor megérdemel annyit, hogy elmondod az okokat, hogy tanuljon belőle egy másik kapcsolatban, de azt is tisztázni kell, hogy a te kedvedért már ne változzon, mert a döntésed végleges, és ne is reménykedjen másik esélyben sem. Ebben az esetben szerintem nem is feltétlenül rossz, hogy elmondod, a megcsalás tényét, legalább nem akar kepeszteni utánad. Egy kivétel, ha agresszívvá válna veled, vagy az új pasival szemben.
2018. máj. 10. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!