Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van, aki most nagyon hiányzik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van, aki most nagyon hiányzik neked, de nem beszéltek egymással?

Figyelt kérdés
Konkrétan miért hiányzik? Miért nem beszéltek? Mire vágysz vele?
2018. ápr. 29. 20:00
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
73%

Van.

Megeszem, amit főztem.

Hmm, de finom. Nyami!

2018. ápr. 29. 21:06
 22/31 anonim ***** válasza:
64%

#15 te írtál erről nemrég kérdést is, igaz? Emlékszem a történetedre.

Nekem is van. Olyasmi amit a Jaguar írt.

Az általam megszeretett énje hiányzik, és legszívesebben visszamennék az időben, hogy mindketten előlről kezdhessük, tiszta lapokkal.

2018. ápr. 29. 21:08
 23/31 A kérdező kommentje:
#15 és #22: találkoztatok már velük? Ha nem, szerintemtem tegyétek meg hogy eloszoljanak a felesleges és téves kétségeitek.
2018. ápr. 29. 21:12
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Írtam kérdést, de nem tudom, arra gondolsz-e. Személyesen ismerem, találkozunk rendszeresen más dolgok kapcsán, csak hülye voltam. :-)
2018. ápr. 29. 21:15
 25/31 anonim ***** válasza:
36%

Nincsenek kétségek.

Utoljára azt hiszem tavaly nőnapkor találkoztam vele. Vittem neki egy virágot, de kb. olyan szinte leszarta már, hogy azóta mamutfenyővé is cseperedhetett.

Ja nem, még utána nyáron is egyszer. Volt egy kínos "szia, mizu" szituáció és ennyi.

2018. ápr. 29. 21:18
 26/31 A kérdező kommentje:
Éljetek ne csak találgassatok. Sok a xar kapcsolat, félreértés. Ti is be akartok állni a sorba? Ne bénáskodjatok! Lépjetek közelebb a szeretett emberhez!
2018. ápr. 29. 21:19
 27/31 anonim ***** válasza:

Van.De nem ő, inkább az általa kiváltott érzések és izgalom.Ez a szerelem része.

És hiányzik anya aki februárban meghalt.Na ez az igazi soha nem múló hiány és fájdalom.

2018. ápr. 29. 21:21
 28/31 A kérdező kommentje:
Akik azt írják hogy régebbi énje hiányzik, mire gondoltok konkrétabban?
2018. ápr. 29. 21:25
 29/31 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
23%

Aki hiányzik, azzal beszélek, aki nem hiányzik, azzal nem beszélek. Bonyolult, mi?

Mindebből következik, hogy nincs olyan ember az életemben, aki hiányozna.

2018. ápr. 29. 21:31
 30/31 anonim ***** válasza:
Van sajnos, mert régen jó volt vele beszélgetni. Azért nem beszélünk, mert bunkó lett és mindig előhozza a gyengeségeimet. Már semmire.
2018. ápr. 29. 22:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!