Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek még visszakaphatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek még visszakaphatom? 21L

Figyelt kérdés
4 éve szakítottam az exemmel és azóta már voltak kapcsolataim de egyiknél sem éreztem azt amit nála.Oké hülye voltam tudom de már visszacsinálnám.Azért szakítottunk mert akkor még korainak éreztem egy komoly kapcsolatot.Szerintetek felkeressem?

2018. ápr. 28. 08:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
44%

Ha az én exem lennél, akkor fogadnálak vissza ha teljesen megaláznád magad előttem, bármilyen kompromisszumba belemennél csak hogy velem lehess.

De erre úgysem vagy hajlandó.

2018. ápr. 28. 10:20
 12/15 anonim ***** válasza:

#11-es nagyon jól mondja. Én is így lennék, mert bizalomvesztés az, hogy valaki ellök, majd 4 év (!) után esik le, hogy én voltam az igazi. Ilyenkor fura, hogy addig nem hiányoztam neki, nem keresett, nem akart semmit, és hirtelen most meg igen.. sőt nagyon. Ez inkább gyanús, vagy ijesztő. A másik a "nincs ló, jó a szamár is" effektus.

Az ilyen szituból az jön le, hogy neki (!) velem volt a "legjobb", de az nem esik le, hogy én mondjuk ha szerettem, akkor milyen érzés volt túllépni rajta... mivel úgy tűnik komoly kapcsolatról lett volna szó. Akit szeretünk, azt nem lökjük el, hanem vele szeretnénk lenni.

2018. ápr. 28. 10:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Azért vagy megbízhatatlan, mert csak azért eldobdtad a szerelmedet, hogy más farkakba is beleülhess. Ő bízott benned, komolyan gondolta veled, erre Te kidobod. Vagy volt egyéb, nyomós oka a szakításnak? (Megcsalt, bántalmazott) ha komoly indok nélkül kidobtad, akkor bizony nem fog tudni benned újra bízni. Vagy legalábbis sokat kell dolgoznotok a kapcsolaton. Honnan legyen biztos benne a pasi, hogy nem fogod újra elhagyni?
2018. ápr. 28. 11:50
 14/15 anonim válasza:
Szerintem is normális ha meg 17 évesen nem akarsz komoly kapcsolatot, és az nem azt jelenti, hogy mással akkar kurni kedves utolsó, hanem élvezi a fiatal korát, én nem tettem még és picit banom. A párommal 3 év után béküldünk ki újra és sokkal jobb ez a kapcsolatunk, most érzem, hogy tartós, voltak az idő alatt kapcsolataim de sosem éreztem azt amit mellette éreztem, még ha a kapcsolatunkban több rossz volt mint jó. Persze akkor muszály volt szakítanom betegesen féltékeny volt és nem fogta fel, hogy ő tesz tönkre mindent. Az idő jót tett neki, változott és most jók vagyunk együtt. Mit veszitesz ha teszel egy próbát? Akkor megtudod legalább, hogy tényleg csak az idő múlásása miatt táplálsz felé szép emlékeket(mert van ilyen, én se értem a regi kapcsolatunk után, hogy nem tudtam felejteni, szörnyű volt bezzeg akkor szépnek lattam mindent apró emléket, a mostanit meg sem közelíti), vagy tényleg van alapja ennek.
2018. ápr. 29. 09:06
 15/15 anonim ***** válasza:
#14es, egy JÓ TÁRS mellett tudod élvezni a fiatal korodat. Én is 17 évesen jöttem össze a férjemmel. (Most 29 vagyok). Abszolút élek mellette. A sorozatos csalódáson kívül semmi nem maradt ki a fiatalkoromból. Te sem pusztán azért szakítottál, mert fiatal voltál, hanem nyomós okod volt. Csak azért szakítani, mert valaki fiatal, ostobaság. Ha van valami komoly és megoldhatatlan probléma, az megint más. Egyelőre úgy néz ki, hogy a Kérdezőnek semmi oka nem volt a szakításra.
2018. ápr. 29. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!