Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezt mire vélnétek? Kiért tennétek meg?
van egy férfi, akivel nem vagyunk közömbösek egymás számára.
de ő párkapcsolatban él, én szingli vagyok.
nyilván nem akarok bekavarni, de sokat beszélgetünk.
egyik éjjel nem éreztem jól magam, idegeskedtem valami miatt, és ezért a neten lógtam, hátha jobban kibírom reggelig.
ő is fenn volt a közösségi oldalon, és egymásra írtunk.
kérdezgette, hogy mi a helyzet, mondtam neki, hogy stresszes vagyok.
és erre egészen reggelig dumálgatott velem, mikor mondtam, hogy menjen aludni, mert hogy fog dolgozni így másnap, azt mondta, neki az most fontosabb, hogy jól legyek, és inkább ő sem alszik.
szerintetek ez jelenthet valamit, ha miattam inkább lemondott meghozta ezt az áldozatot, és feláldozta az éjszakáját, hogy törődhessen velem?
nem voltam krízisben, tehát ne gondoljatok ilyen durva helyzetre, hétköznapi stressz volt, és azóta elmúlt.
"Kiért tennétek meg?"
A férfiakból kiindulva: akin látszik, hogy nem fér a bugyijába, könnyű préda, és megdönthető egy párkapcsolat mellett is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!