Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk tieteket zavarna ha a lány szôrös egyes helyeken? Hol igen, hol nem?
ha a csaj szőrös típus, akkor ez van, nem zavar, persze nem szeretem én sem, ha túl nagy a bozót, de őszintén, annyira nem zavar, hogy most rosszul aludjak emiatt.
a pasik alapból nem ennyire piperkőcök, leszámítva néhányat akik szintén szedik a szemöldöküket
Fiúknak szól ugyan a kérdés, de ők is belelocsognak a lányos kérdésekbe, szóval:
hadd szőrtelenítsen már mindenki úgy és annyit amennyire neki igénye van avagy kényelmes.
8:
Egy kapcsolatban két ember vágyai és igényei kerülnek össze, ott felmerül hogy mit akar a másik is, saját magával és a másikkal is szemben.
Hát szőrtelenítsen úgy ahogy akar. Lehet szép hosszú, fekete, póló alól is kikandikalo honaljszore, bajsza es hosszú, fekete, göndör szőr a lábán, nincs ezzel semmi probléma.
Legfeljebb nekem nem felel meg és nem kell. Ebbe pedig neked nincs beleszolasod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!