Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Milyen válasz ez? Nem terelés?
A barátom elég gyakran lájkolgatja a volt barátnője képeit bejegyzéseit. Nem mindet de viszonylag sűrűn.
Egy darabig nem szóltam érte de engem egyszerűen zavar.
Elmondtam hogy nekem ez rosszul esik ezért szeretném tudni miért csinálja.
A válasz az volt hogy az csak egy lájk és nem azt jelenti hogy vele van együtt.
Mire én azt mondtam hogy igen de nem az első eset csak eddig nem szóltam. Erre nem reagált.
Szerintetek ez terelés? Vagy ez elfogadható válasz részéről??
Most komolyan minek kell lajkolgatni az exet?
Minden ember tűrőképessége más és más: van, aki nem foglalkozna ezzel a dologgal, de téged valamiért ez zavar. Beszélnetek kell erről, és olyan megoldát találni, ami mindkettőtöknek jó.
Ha viszont nem tudtok kompromisszumra jutni, az is intő és sokat mondó jel....
Egyébként más probléma nincs, megértjük egymást. Hát most szóltam neki igazából először. Kíváncsi vagyok hogy mi fog változni.
Csak nekem fura mert én nem lajkolgatom az exem dolgait.. És nekem ez érthetetlen mire jó.
Ja szerintem is ez mindenkinél más és más...
Én mióta elváltam azóta nem lájkolgatom az exfeleségem képeit, pedig nincs is senkim,és rosszban sem vagyok az exxel.
Ha lenne barátnőm tuti nekem sem esne jól ha az exét lájkolgatná.
Gyerekes!
Ez egy gyerekes viselkedés a részedről.
kib**aszott facebook nem kell ezzel foglalkozni.
7es válaszoló ne haragudj de ez nem gyerekes kérdés.
Az exem előtt sosem érdekel ki mit lájkol a Facebookon. Az exem facebookjával se foglalkoztam akkor, aztán láttam hogy sűrűn tetszikeli egy lány képeit. És én meg ekkor sem csináltam belőle ügyet. Mert ez csak Facebook.
Ahha aztán kiderult hogy megcsalt azzal a csajjal akinek lájkolgatta a képeit.
Ennyit erről.
Rossz emlék miatt zavar. Egyszerűen bánt és kész.
"Ahha aztán kiderult hogy megcsalt azzal a csajjal akinek lájkolgatta a képeit."
Ebből bármiféle következtetést levonni butaság. Az én exem úgy kefélgette a barátnőmet, hogy még ismerősök sem voltak facebookon, pont azért, hogy ne keltsenek gyanút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!