Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy beleszerettem a tudtom nélkül? Mit tegyek? Borzalmasan érzem magam
Szexkapcsolatban vagyok egy barátommal. Eddig minden jól működött, élveztem vele mindent. Azonban az utóbbi időben valahogy más lett a helyzet...
Mikor eljövök tőle, teljesen megalázottnak érzem magam, mintha valami ingyen prosti lennék, aki házhoz megy, majd a végén taxiba ül és hazamegy. Tegnap az egyik barátnőmnek a párja rám írt egy konfliktusunk miatt, és teljesen azt éreztem, hogy milyen jó a lánynak, hogy a barátja így megvédi és kiáll érte, aztán szinte elsírtam magam, hogy értem a "barátom" semmit nem tesz meg... Múltkor úgy volt, hogy találkozunk, de írt, hogy a kocsija szervizben van. Mondtam, hogy hát akkor el is sétálhat, mert kb 15 perc gyalog. Erre hogy hát ő ennyit nem fog sétálni, meg meleg is van, menjek én inkább.
A szexben amúgy nem ilyen, ott folyamatosan figyel rám, csak mostanában kezdem azt érezni, hogy ez így nem jó, meg mégis miért csináljuk ezt, ha amúgy sem akarunk mást a másiktól...
Nem tudom, hogy beszélnem-e kéne vele erről, vagy kezdjem el leépíteni a dolgokat vele...
"De ez sajna a nőknél természetes folyamat, elkezdenek a férfihoz kötődni szex után... "
"Akkor ezek szerint én most nő vagyok, a csaj akivel meg összejárogattam férfi lenne?"
Egy nő a kérdező de mindegy, és ez nem hülyeség már bocs...egy nő a szex és a fizikai kontakt után sokkal jobban ragaszkodik, nem úgy mint mondjuk egy ffi. Ezért veszélyesebbek az ilyen szexkapcsolatok a nőknek.
Nyilván egy ffi is ragaszkodik, de azért evolúciósan nekik mégiscsak a magokat kell szórniuk szerteszét...
Utolsó: tehát te még mindig az állatok szintjén gondolkodsz. Az evolúció nem volt rád kellő hatással és sima ösztönlény vagy.
Ugyanolyan eséllyel lesz szerelmes egy faszi ilyen helyzetben, mint egy csaj.
A különbség annyi, hogy az érzelmesebb lelkű férfiak ritkábban kerülnek szex kapcsolatba, mint az érzelmesebb lelkű nők.
Ami abból ered, hogy egy érzelmes nő szexi, de egy picsogó faszi nem sok embernek kell.
Ha borzalmasan érzed magad, akkor szállj ki. Minek szenvedsz? Senki se kért rá.
Azt írod, csak a testi szükségleteid miatt vagy vele együtt. Nyugi, lesz más, aki megvakarja a viszkető puncid.
És igen, ha érzelmek nélkül jársz össze valakivel, mert neked erre van szükségleted, akkor egy faxéhes ribizli vagy. Ezért nem kellesz a srácnak komoly kapcsolatra, és ezért mész te helybe a kukiért. Tiéd a megtiszteltetés, hogy dughat egy ilyen jó pasival.
1. Ez csak szexkapcsolat, nem kell többet belegondolni.
2. Ha mégis többet érzel, beszélj vele, DE
3. 15 percet nem gyalogol? Gondold át, hogy tényleg kellene-e neked egy ilyen ember párnak.
4. Ha nem tudod függetleníteni a szexet minden mástól, akkor szállj ki belőle.
12es
Nem értem miért kell t.hónak lenni.
Nem azt mondtam hogy egy férfi nem ragaszkodhat egy nőhöz vagy nem lehet szerelmes, akár egy szexkapcsolatnál is mert evolúciósan az a célja hogy mindenkit megd.gjon.... csak valakinek mindiiig muszáj kiforgatni amit a másik leír ugye?
Én biztos "ösztönlény" vagyok csak azért mert nem értesz egyet, te viszont egy tapló vagy amiért csak ilyen stílusban tudod a közlendődet leírni.
Szerintem nem vagy ri*anc. A szexkapcsolat a mai társadalomban egyre elfogadottabb. Én személy szerint nem ellenzem de nem is támogatom.
Az, hogy ki kötődik a másikhoz és ki nem szerintem beállítottság kérdése.
Minden ember élet élj mögött a szeretet ágy áll. Minden erre épül. Említetted mennyire bánt, hogy veled nem törődik úgy a fiú, mint a barátnőddel a pasija. Jó érzés lenne számodra is, ha valaki úgy szeretne Téged. Ez teljesen természetes. Azonban sajnos ez a kapcsolat most nem erről szól. Ha te nem tudod így elfogadni a helyzetet, mindenképp szakítsd meg a dolgot. A legjobb, ha elmondod neki őszintén, hogy bár szerelmes nem vagy de érezni kezdtél valamit. Erre 2 lehetséges eredményt fogsz kapni: vagy viszonozza vagy nem. De semmiképp ne hagyd lezáratlanul az ügyet, mert akkor nem tudod majd elengedni, mert mi lett volna ha elmondtam volna neki...
Elnézést, meggyűlik a bajom ezzel az autocorrect-tél, na szóval helyesen: Szerintem nem vagy ri*anc. A szexkapcsolat a mai társadalomban egyre elfogadottabb. Én személy szerint nem ellenzem de nem is támogatom.
Az, hogy ki kötődik a másikhoz és ki nem szerintem beállítottság kérdése.
Minden ember életcélja mögött a szeretetvágy áll. Minden erre épül. Említetted mennyire bánt, hogy veled nem törődik úgy a fiú, mint a barátnőddel a pasija. Jó érzés lenne számodra is, ha valaki úgy szeretne Téged. Ez teljesen természetes. Azonban sajnos ez a kapcsolat most nem erről szól. Ha te nem tudod így elfogadni a helyzetet, mindenképp szakítsd meg a dolgot. A legjobb, ha elmondod neki őszintén, hogy bár szerelmes nem vagy de érezni kezdtél valamit. Erre 2 lehetséges eredményt fogsz kapni: vagy viszonozza vagy nem. De semmiképp ne hagyd lezáratlanul az ügyet, mert akkor nem tudod majd elengedni, mert mi lett volna ha elmondtad volna neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!