Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmesek vagytok egymásba, de nem beszéltek? Miért?
Mert az ég kék, a fű zöld, az élet szép.
Inkább ez már kínzókamra. Ennyi kérdést a Fluimucil gyerek sem tud feltenni. :D
Mi csak amolyan lelkitársak vagyunk, nem vagyunk szerelmesek és soha nem is voltunk - legalábbis soha ki nem mondtuk.
Persez ebből kiindulva, fogalmam sincs, szerelms-e belém, vagy hogy én az vagyok-e belé, azt viszont tudom, hogy ő sem tudja, hogy szerelmes-e belém, vagy én az vagyok-e belé. :))
Pár év után találkoztunk újra egy fél éve. Nagyon romantikus volt. 30 órán át ébren voltunk, nevettünk, csellengtünk, berúgtunk, főztünk, bámultuk a csillagokat, megint berúgtunk, aztán az ágyban beszélgettünk. Eljutottunk a szexhez is, bele is kezdtünk, de egy régebbi dolgon elröhögtük magunkat. Aztán elaludtunk. Mikor felébredtünk, minden más volt, hirtelen ellenséges lett, úgyhogy jobbnak láttam eljönni. Még beszéltünk pár hétig, de rajta kaptam hazugságokon, meg rájöttem, hogy a legközelebbi barátnői előtt is letagadott engem, leb.@sztam, megsértődött, megsértődtem: ezért azt hiszem, hogy újabb x év jön, amíg nem beszélünk.:)
Azt hiszem, mindketten irgalmatlanul makacsok és önérzetesek vagyunk. Mindketten elég manipulatívak vagyunk, csak ugye ezt egymás felé fordítva botrányos anomáliák jönnek létre.
Sosem fog működni a kapcsolatunk, se barátként, se semmi másként. Ezt mind a ketten tudjuk. Ez valahol borzasztóan nehéz, másfelől viszont jó érzés tudni, hogy ennek ellenére mégis ott vagyunk egymásnak.
Valami ilyen. Ez jutott eszembe a kérdésedről. Lehet, nem érdekel. De nekem jól esett leírni.:)
26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!