Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagy korkülönbséggel meddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy korkülönbséggel meddig működhet jól egy kapcsolat? Nagy alatt 15-20 évet értek.

Figyelt kérdés
2018. ápr. 24. 09:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

1# +1

Rajtatok áll. Csak személyiség számít.

2018. ápr. 24. 10:48
 12/19 anonim ***** válasza:
25%
Ameddig bármely más kapcsolat. Rajtatok múlik. 15 év abszolút nem sok. Számtalan boldog kapcsolat van ennél nagyobb korkülönbséggel. Ne hallgass arra aki azt mondja, hogy kár belekezdeni.
2018. ápr. 24. 11:00
 13/19 anonim ***** válasza:
#9, ki mondta, hogy nem dolgoztam a gyerekek előtt? 😊
2018. ápr. 24. 11:03
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, hogy most hány évesek vagytok.

Ismerek olyat, aki 32 évesen hozzáment egy 50 éves férfihoz, és nagyon boldogok együtt.

De ismerek olyat is, ahol a 16 éves kislány jött össze egy 32 éves férfival, aztán ott maradt terhesen, és tíz évvel később se jött egyenesbe az élete, mert senkinek se kell komoly kapcsolatra egy anyagi gondokkal küzdő anyuka kiskamasszal.

Minél idősebbek vagytok, annál elhanyagolhatóbb szempont 15-20 év. Két érett, tapasztalt felnőtt ember esetében a legkisebb probléma.

2018. ápr. 24. 11:07
 15/19 anonim ***** válasza:

"#9, ki mondta, hogy nem dolgoztam a gyerekek előtt?"

Rendben dolgoztál. És amint a gyerekek 6 évesek lesznek, visszamész dolgozni? Ez itt a lényeg:)

2018. ápr. 24. 11:18
 16/19 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: bocsi, rosszul írtam, nem 6 évesre gondoltam, hanem óvodás korúra, 3-4.
2018. ápr. 24. 11:18
 17/19 A kérdező kommentje:

10-es.

Nem tudok veled egyetérteni.Ismerősöm 38 évesen karambolozott azóta deréktól lefele béna.A felesége pelenkázza, nem tette ki az út szélére, hogy köszi innentől akkor nem kellesz.Szóval nem kell mindenképp öregnek lenni,hogy valami olyan történjen egy kapcsolatba ami ide vezet.

2018. ápr. 24. 11:38
 18/19 anonim ***** válasza:
Én azt látom hogy nagyon hamar szétmennek az ilyen kapcsolatok, kivéve ha az idősebb férfi gazdag,de akkor is nyílt titok,hogy korabeli férfiakkal csalja a nő.
2018. ápr. 24. 12:34
 19/19 anonim ***** válasza:
Addig, amíg a nő huszonéves, a férfi meg 40-es, addig általában működik. Az egyik kényes pont a gyerekvállalás. Ha a lány hajlandó korán szülni, akkor okés, ha csak később, akkor a férfi már öreg hozzá. Egyébként akkor szokott gond lenni, mikor a férfi már öregszik, nem olyan aktív, nincsenek már tervei. Egy harmincas nő még nagyon fiatal, egy ötvenes férfi már idősödő.
2018. ápr. 24. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!