Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban a következő lépés megtételéhez a szívedre vagy az eszedre kell hallgatnod?
Ha szívedre akkor folytatód tovább vele, még ha nem is elégíti ki az álmaid és a vágyaid az élet ami mellette vár rád.
Ha az eszedre hallgatsz akkor kilépsz a kapcsolatból, még ha érzelmileg nagyon is megterhelő és egy olyan életet élsz ami a saját értékrended határoz meg.
Az eszedre, ha elore tudod, hogy nem olyan lesz mellette az elet, mint amilyent szeretnel.
Hamar ki fog bukni, hogy nem egymas melle valok vagytok.
Ha szereted a sütiket, de tudod, hogy súlyos cukorbeteg vagy: az eszedre vagy a szívedre hallgatsz?
Na ugye!
Az eszed ilyenkor már tudja, hogy ennek rossz vége lesz. Nem mindegy, hogy most fáj a szíved vagy kicsit később? De. Viszont az elszalasztott lehetőségek nem jönnek vissza.
Egy szerelem semmit nem ér, ha csak szenvedsz mellette és boldogtalan vagy. Akkor inkább szenvedj a szakítás miatt, az két hét, és elmúlik. Egy ilyen kínlódós kapcsolatban meg évekig bőghetsz minden este.
Hol éri meg benne maradni?
Kérdező, ezt jól jegyezd meg.
Mindig a vérben úszó szívedre hallgass, sose a szarban fürdő agyadra.
Van egy 5 éves kapcsolat ahol én hoztam szóba az eljegyzést és megtudtam hogy a barátom nem szándékozik eljegyezni de még egy gyűrűvel feleségül kérni se mivel ha évek óta vagyunk együtt ez már felesleges. Bemegyünk a polgi hivatalba aláírjuk a házassági papirt és ennyi.
Én Budapesten nőttem fel de jelenleg egy baranyai községben élek vele. Hiányzik a budapesti életem, az ottani életvitel, az utazás, a vásárlás, az emberek. Nem szeretek itt élni, létezem de nem élek.
Mellette le kellene mondanom az álmaimról és a céljaimról. Érzelmileg kötődöm hozzá de közben végtelenül is csalódott vagyok. Az eljegyzési gyűrűs dolog csak az utolsó csepp a pohárban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!