Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelent az, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az, hogy valaki azt mondja: Oda vagyok érted?

Figyelt kérdés
Pontosan mit értenek ez alatt az emberek? Szerelem? Csodálat? Rajongás?

2018. ápr. 21. 16:47
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Istenem, ezeket funkcionalis analfabeta kerdeseket egy ember irjs ki? Es a felnott rovatba?
2018. ápr. 21. 16:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem hiszem. Alig írok kérdést.
2018. ápr. 21. 16:55
 3/8 anonim ***** válasza:
32%
Dugnálak, blokkolnálak, sunáználak.Remélem most megnyugodtál...
2018. ápr. 21. 17:14
 4/8 anonim ***** válasza:

Én féligmeddig magasan funkcionális autista vagyok, szóval nekem is elég nehéz ilyen dolgokat értelmezni, de ha meg kéne magyarázni az valami olyasmi lehet, hogy vágyol rá hogy egyé vállj vele. 1 személlyé fuzionáljatok.Hmmmm ezt tényleg nehéz leirni lol.

Középkori regényekben pl úgy van hogy a rajongás legfelső foka az, hogy megeszed akit szeretsz. Emberként csak annyit tehetsz hogy szexeltek. De a lényeg az, hogy vágysz rá, hogy egyé vállj vele.

Valami ilyesmi lehet, ha jól értelmezem a kérdésed. Ha meg nem akkor sorry. De én ezt érzem ilyenkor kb.

21F

2018. ápr. 21. 17:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mégegy ilyen példa ami hirtelen eszembejutott, hogy gyerekként amikor ettél egy nagyonfinom rágót, és annyira finom volt, hogy nem tudtál betellni vele. Szeretnél belőle mégtöbbet, mert rohadt jó érzés, de egyrészt nem nyelheted le, másrészt nem fér be több a szádba. XD ilyen hülye hasonlatok is csak nekem juthatnak eszembe az fix
2018. ápr. 21. 17:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti, hogy nagyon kedvel.
2018. ápr. 21. 18:24
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A szándékaitól függ. Valaki egy szexért ellövi, nincs mögötte tartalom, de valaki már fekszik is.

Mennyibe tart kimondani? Kérdező, én odavagyok érted!

2018. ápr. 21. 21:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Én úgy értelemezem, hogy szeret velem lenni, de lehet tényleg több.
2018. ápr. 22. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!