Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz az h ha valaki nem keres azt nem is érdekled?
Akinek 2 perce nincs rád azt biztosan nem érdekled.
2018. ápr. 19. 16:18
Az attól függ, hogy mennyi ideig nem keres. Vizsgaidőszak alatt nekem is sokkal kevesebb a szabadidőm, viszont amikor épp egy kis szünetet tartok a tanulás közben, akkor olyankor szakítok egy kis időt a számomra fontos emberekre is, viszont találkozni nem mindig van időm. Szóval ha vizsgaidőszak után sem változna a helyzet, akkor valószínűleg tényleg nem érdekled annyira.
2018. ápr. 19. 16:22
Egyes "nők" fenntartják maguknak a jogot, hogy ne keressenek, mert szerintük nem az ő feladatuk (aha, mesélj még).
2018. ápr. 19. 16:40
Alapvetően igaz, de ha régóta nem beszéltek akkor lehet azt várja hogy te keresd.
2018. ápr. 19. 17:11
15/19 A kérdező kommentje:
Itt egy srácról van szó konkrétan. 2 hónapja ismerkedtünk meg egy eseményen ami 3 napig tartott. Abból 1 napig csak nézett és mosolygott másnap velem töltötte az egész napját, harmadnap meg barátokkal közösen. Úgy éreztem minden megvolt de azóta szinte semmi. Egy helyen tanulunk csak más szakon így egy nap max 5 percre tudunk ott összfutni. Én a sok mosolygástól és azért mert velem töltötte azt a napját amit meg is kérdezett azt hittem valami szeretne is de azóta alig keres. Igaz azt mondta h facebookon a messengert csak akkor nyitja meg amikor gép közelben tud lenni. Eddig is kb 1-1 mondatot tudtam vele beszélni ott egyszerűen annyira nincs fent. Telefonszáma ugyan megvan de nem merem felhívni mert lehet nem szeret vagy ilyesmi. 1x mégis megtettem azt a lépést h megkérdeztem nincs e kedve valamikor amikor ráér meginni valamit vagy ilyesmi. Erre azt mondta benne lenne de jelenleg semmi ideje sincsen a vizsgákra való felkészülés miatt. (Ő most mesterképzést rak le és emiatt tényleg nagyon sokat kell tanulnia, ezt még a szaktársai is megmondták + tudom h versenyszerűen sportol így edzései is vannak) Mondtam oké majd máskor. Nos ez volt kb 1 hónapja már. Most május elején vizsgázik. Nemtom én úgy érzem ha komolyan gondolná a dolgot akkor keresne és legalább egy kávét meginna velem vagy valami. Azt se bánnám ha csak fél órára de legalább érdeklődne. De semmi...
2018. ápr. 19. 18:08
Ha vizsga előtt áll, akkor is.
Ha egy nőnek kellesz, akkor MINDIG szakìt rád időt. Ha tényleg nem ér rá, akkor felajánl egy másik időpontot.
De olyan nincs, hogy hanyagol. Épp az, hogy üzenetet fog írni, vagy felhiv, hogy mennyire hiányzol neki, es várja a vizsga végét.
2018. ápr. 19. 18:31
Ahogy részletesen leírtad a történetet számomra egyértelmű,hogy nem szeretne komolyabb kapcsolatot. Bizonyára szimpatikus vagy Neki, de ennyi. Egyébként meg intelligens srác, aki nem mondja ki határozottan,hogy nem szeretne Veled találkozni, inkább jelzésértékként tereli a szót asz elfoglaltságára.
Ami bizonyára tény,de biztos lenne ideje azért arra,hogy rövid időre összefussatok, főleg mivel kérted is erre.
2018. ápr. 19. 18:56
Abszolút. Annyira triviális, hogy nincs rajta mit magyarázni.
Ha éedekel valaki, élvezem a társaságát, akkor keresem. Hiszen akkor tudom élvezni a társaságát.
Kivéve, ha MINDIG én keresem, mert akkor pont fordítva: ő nem érdeklődik.
Az érdeklődésnek, egymás társaságának keresésének kölcsönösnek kell lennie.
2018. ápr. 19. 19:42
Kapcsolódó kérdések: