Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van? Ennek van valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van? Ennek van valami oka vagy nem?

Figyelt kérdés

A napokban többször találkoztam a barátommal, de mégis jobban hiányzik mint mikor kevesebbet találkoztam vele. Akkor elfoglaltam magam, nem gondoltam rá, megszoktam, hogy annyit látom, amennyit. Most meg jobban hiányzik. Nem fordítva szokott lenni, hogy ha többet látsz valakit, kevésbé kellene hiányozzon? (korábban velem is ez volt)

Tudom, hogy vannak fontosabb kérdések is ettől, csak nem értem magamat. Meg idegesít, hogy ennyire hiányzik.

2018. ápr. 17. 20:54
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Tudja, hogy szeretem mert látszik rajtam meg mondtam is neki, meg tényleg szóval a vak is látja szerintem de nem akarok a másik végletbe se esni, hogy azt higgye nincs más az életemben, meg hogy taszító legyen neki...
2018. ápr. 17. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!