Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van? Ennek van valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van? Ennek van valami oka vagy nem?

Figyelt kérdés

A napokban többször találkoztam a barátommal, de mégis jobban hiányzik mint mikor kevesebbet találkoztam vele. Akkor elfoglaltam magam, nem gondoltam rá, megszoktam, hogy annyit látom, amennyit. Most meg jobban hiányzik. Nem fordítva szokott lenni, hogy ha többet látsz valakit, kevésbé kellene hiányozzon? (korábban velem is ez volt)

Tudom, hogy vannak fontosabb kérdések is ettől, csak nem értem magamat. Meg idegesít, hogy ennyire hiányzik.

2018. ápr. 17. 20:54
1 2
 1/11 iamaveryniceguy ***** válasza:
100%
Jobban megszeretted.
2018. ápr. 17. 21:03
 2/11 A kérdező kommentje:

Igazából hónapokkal ezelőtt heti kétszer találkoztunk általában, akkor az úgy jó volt. Az elmúlt hónapokban heti egyszer, mert sajnos ennyi sikerül, először furcsa volt, hogy kicsit kevesebb, de aztán nem zavart, mikor láttam, nagyon jó volt, de nem haltam bele a hiányába. A napokban ahogy többet láttam, többet hiányzik.... de furcsa ez a hirtelen változás...

Pár nap alatt hogyan szerethettem volna meg jobban?

Lehet van benne valami, de pár nap alatt ez kicsit gyors. Igaz, hogy eszembe jutottak az első randik, a közös emlékek, meg mostanában érzelmileg is közel van hozzám... mikor azt hittem, hogy valamiért esetleg elveszíti a munkáját vagy elmegy máshova (nem lesz így, csak azt hittem a helyzetből), el is sírtam magam majdnem, már a gondolatától is hogy elveszítem.

Meg ha este megyek az utcán akkor is gondolok rá, hogy milyen jó mikor velem van és nem egyedül kell mennem meg hogy nekem ő a biztonság...

Asszociálok mindig rá...

De nem tudom miért szerethettem meg hirtelen jobban.

2018. ápr. 17. 21:12
 3/11 iamaveryniceguy ***** válasza:
100%
A szerelemre még sose hallottam azt a jelzőt, hogy logikus, így a te szitud is simán jó lehet.
2018. ápr. 17. 21:15
 4/11 A kérdező kommentje:

Szerinted ez el fog múlni ez a hiány, mondjuk 1-2 napon belül vagy ez kiszámíthatatlan?

Ha látni fogom több órára is, akkor lehet "elég" lesz megint egy darabig... vagy ez már lehet egy újabb szintje az érzelmeknek?

2018. ápr. 17. 21:22
 5/11 anonim ***** válasza:
Annyira belehabarodtál,hogy nem tudsz betelni vele.Van ez így,és tök jó érzés amúgy!Irigyellek is érte.
2018. ápr. 17. 21:36
 6/11 iamaveryniceguy ***** válasza:
Nem tudni, hogy ez csak fellángolás vagy hosszú távú. Reméljük utóbbi. Ne agyalj rajta, hanem élvezd.
2018. ápr. 17. 21:38
 7/11 A kérdező kommentje:

Elhiszem, hogy a szerelemben nincs logika, de mi már szinte fél éve vagyunk együtt, pontosabban több is.

Szóval azt akarom mondani, hogy nem egy teljesen friss dolog, mintha pár napos lenne vagy ilyesmi. Meg túl vagyunk már azon a rózsaszín ködös időszakon... voltak már problémák, nehezebb helyzetek, egymás támogatása, látjuk egymás hibáit és hasonlók. Volt, mikor már a szakítás is szóba jött (részemről) de végül mégsem történt meg, mert a kapcsolatunk kiállta a próbát és megoldódtak a gondok, megbeszéltünk mindent. Szóval ez nem az a cukormázas legelső fázis.

Épp ezért nem tudom mi az, amitől hirtelen jobban szeretném.Legfeljebb arra tudok gondolni amiket írtam.

Alapvetően tényleg jó érzés,de bevallom néha már idegesít, amikor nem tudok esetleg koncentrálni valamire, bár nagyjából megy, meg rossz érzés a hiánya :(

2018. ápr. 17. 21:43
 8/11 A kérdező kommentje:
Részben azért agyaltam, mert egyszerűen tudni akartam az okát. Másrészt, féltem, hogy az lesz, hogy úgymond túlzottan beleszeretek, pedig látjátok hogy már voltak próbatételek a kapcsolatunkban. Meg nem akarom, hogy megérezze, hogy ennyire hiányzik folyton.
2018. ápr. 17. 21:45
 9/11 iamaveryniceguy ***** válasza:

"Meg nem akarom, hogy megérezze, hogy ennyire hiányzik folyton."

Amennyiben ezt komolyan gondolod, akkor ennek a kapcsolatnak nincs értelme. Ideje szakítani.

2018. ápr. 17. 22:26
 10/11 A kérdező kommentje:
Ezzel azt akartam mondani, hogy nem akarom, hogy úgy érezze, hogy ő az életem közepe, vagyis hogy függök tőle meg ilyesmi.
2018. ápr. 17. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!