Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezzen egy nő?
Mostanában annyi válaszoló írja, hogy modern világot élünk és a nők is kezdeményezzenek a férfiaknál ne csak a sült galambot várják.
Mi az ami belefér úgy, hogy a nő ne legyen közönséges és ne látszódjon könnyen kaphatónak?
Bármi, aminek ő örülne egy férfitől.
Tehát nyugodtan dobja fel, hogy ebédeljenek együtt, igyanak meg egy kávét, vagy menjenek el valami programra.
Nyugodtan említse meg a program után, hogy jól érezte magát, hogy ismételjék meg.
(férfiként az egyik legrosszabb dolog, hogy a nők egy jó része csak fogadja teljesen passzívan az udvarlást. Nem feltétlen azt várom, hogy kezdeményezzen - bár ha nem lép a férfi, akkor miért ne ahelyett, hogy "adja a jeleket", amiket soha senki nem vesz észre -, de 2. vagy 3. randinak bátran ajánljon ő valamit, hívjon el ő, hogy érezzem, hogy nem én erőltetek valamit, hanem ő is nyitott)
Hmm
Nekem nem volt gond soha h felszedjek egy pasit
Pedig nem vagyok egy szep no :-D
Minden nő könnyen kapható, ha elég jól néz ki az adott nő ízléséhez az ember.
És miért ne látszódjon könnyen kaphatónak egy nő akkor, ha nincs más célja csak, hogy könnyen szexhez jusson?
Én anno a (jelenlegi, akkor még ugye csak kiszemelt :D) páromat programokra hívtam, pl városnézés, túrázás. Bár mi munka kapcsán ismertük egymást, vadidegent az utcán nem szólítanék le.
Utána is elmentünk kávézni, felmentünk a várba stb és hát minden jó, ha a vége jó :D
Tehát csak azt tudom mondani, hogy érdemesebb olyannál próbálkozni akivel már valamilyen úton-módon ismeritek egymást. Én a párom személyisébe szerettem bele első körben, amihez a tinder profilkép nem lett volna elég. Egyébként szerintem ez is lenne a célszerű, de mindenki úgy keres párt ahogy akar és tud.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!