Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mekkora korkülönbs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mekkora korkülönbség nem okoz még súrlódást?

Figyelt kérdés
21 éves férfi vagyok és megismerkedtem egy 17 éves lánnyal bár nem teljesen vagyunk mindenben hasonló véleményen. Később ez a 4 év biztos jó lesz de most belegondolva érdekes ,hogy egy iskolás lánnyal járjak (nem mintha én annyira felnőtt lennék csak mert dolgozom) . Mi a véleményetek ebben a korban ennyi korkülönbségről?
2018. ápr. 14. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:
3 éve érettségiztél, annyira azért nem választ el titeket sok.
2018. ápr. 14. 21:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben voltam, csak köztünk 5 év volt- nem mondanám, hogy ez lett volna a szakításunk oka, ellenben mások szerint ez is közrejátszott.
2018. ápr. 14. 21:12
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen kedves utolsó ez tapasztalat ,hogy mások mindig jobban tudják az ember kapcsolata miért ment tönkre meg hogy mit kellett volna tenni stb... ezt nem folytatom mert elég hosszú lenne :)

Kedves első válaszoló 3 éve nem érettségiztem mivel soha nem érdekelt és szakmunkásba jártam. 3 éve pedig dolgozom immáron lassan 4 lesz

2018. ápr. 14. 21:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért tűnik most nagynak ez a korkülönbség, mert mind a ketten szinte még gyerekek vagytok. Pár év, és fel se fog tűnni az a 4 év.
2018. ápr. 15. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!