Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kezdjem el az ismerkedé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjem el az ismerkedést ezzel a lánnyal?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akiről tudom, hogy nem szereti a cigányokat. Én cigány fiú vagyok, de nemigen látszik a külsőmön, és az a gyanúm, hogy ő nem is sejti a szármázasomat, mivel tetszem neki.

Kezdjem azzal, hogy tudatom vele? Így attól tartok, hogy rögtön elítélne, és esélyt sem adna bizonyítani.

2018. ápr. 12. 21:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

miért akarsz egy rasszista lánnyal járni?

nálam ez alapból kizáró ok.

ha elmondod neki, hogy cigány vagy, nyilván úgy sem akar semmit, még meg is alázhat.

hagyd.

keress mást.

2018. ápr. 12. 21:35
 2/8 anonim ***** válasza:

"genetikailag degenerált"

ugye tudod, hogy ez egy rasszista kijelentés?

2018. ápr. 12. 21:38
 3/8 anonim ***** válasza:
56%

Egyetértek a #2-vel. Aki kijelenti, hogy utálja a cigányokat az sztereotípiákra épít.

Ha ezek a sztereotípiák rád nem igazak, akkor a kijelentés sem lesz az.

2018. ápr. 12. 21:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"Az említett söpredéket utálom magyarból,cigányból,kínaiból stb."

ez egy nagyon súlyos leegyszerűsítése ennek a társadalmi problémának, és szegénységhibáztatásnak hívják.

a strukturális, makroszociológiai okokat, folyamatokat nem látod át, amik idáig vezettek, és az egyénre tolod át a teljes felelősséget, amiért nehéz helyzetbe került.

olvass szociológiai munkákat, rád fér.

2018. ápr. 12. 21:54
 5/8 anonim ***** válasza:

En egyszer jartam igy. Ismerkedtem egy lannyal, ugye eddig egyetemista baratnoim voltak ( a normalisabb fajtabol) nem erdekelte oket a szarmazasom, hogy romano shavo som. :D

Aztan egyszer egy lanynak megirtam, mondom jo ha tudja, erre egy szep szovegben kifejtette a nemzetek keveredeserol irt es alkotott “tudomanyos” eloadasat.

Szavam sem volt, kifejtette, hogy mit gondol a ciganyokrol, en elfogadtam es tilltottam. Aztan ra 3-4 evre, de lehet, hogy tobb...ir nekem....”szia szepfiu” 😁 irtam vele aztan kiomlott velolem a “harag” es tilltottam. Aztan megint masik facerol irt. Ez igy ment egy darabig.

Na, de volt dolgom mar izig verig elvakult jobbikossal is, mondjuk furcsa volt, hogy csapodott a ket allas, de felulirta az erzelem az elvakult eszmeket.

A legjobb ha megirod neki, hogy mi vagy, de csak akkor ha te, onmagad ciganynak vallod onmagad. Tudod a nyelvet, a szokast es a hagyomanyt, illetve, hogy tovabb akarod adni a gyerekednek, hogy te vallalod....ha ezek nincsenek meg, felesleges irnod errol, vagy azt kijelenteni magadrol, hogy “cigany vagyok”.

Egyebkent is te romungro vagy, nem olah/beas/gaboros stb. Szoval....szerintem feles a dolog.

2018. ápr. 12. 21:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Ui: de ha megis valami melyebb cigany berekbol vagy. De nem hiszem mert azok nem foglalkoznak magyarokkal. De ha megis az vagy akkor pedig mond el neki.
2018. ápr. 12. 22:00
 7/8 anonim ***** válasza:
36%
6-os, úgy gondolom,ha nincs pénzem, nem szülök még 6 gyereket. Én 2 állásban dolgozom,hogy legyen pénzem mindenre amire kell, ne sajnáljam már azt aki otthon veri a nyálát,hogy kéne havi 300 munka nélkül... :)
2018. ápr. 12. 22:02
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

olvasd el Durst Judit szociológus disszertációját, neten fenn van:

Kirekesztettség és gyermekvállalás

A romák termékenységének változása néhány „gettósodó”

aprófaluban (1970 - 2004)

2018. ápr. 12. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!