Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan szer, aminek a beszedése blokkolja azt a
folyamatot a szervezetben, hogy szerelmes legyek?
Ha kellő mennyiségű ecstasy-t nyomatsz elég hosszú ideig, akkor az kisüti a szerotonin receptoraid és soha többé nem fogsz boldogságot érezni és szeretni sem.
2018. ápr. 11. 18:25
Ez is igaz, de javaslom, hogy utazz el Hollandiába, manapság itt nem kapsz jó minőségű MDMA hatóanyagú extasyt.Sok szerencsét! :) Hajrá, ne add fel.
2018. ápr. 11. 18:29
Legyel dagadt,budos es alacsony,akkor majd nem tapadnak rad a nok es szerelem se fenyeget.
N
2018. ápr. 11. 18:43
14/39 A kérdező kommentje:
Én is szopóágon vagyok, nézd a jó oldalát! 😀
2018. ápr. 11. 18:52
Ha csípős ételeket eszel; akkor az tud erősebben, jobban csípni/fájni, mint ahogy a lelked fáj. Egy fincsi kis erőspaprika:) Meg egy kis hagyma:) Szerelmi bánatra nem tudom, jók-e , de más jellegű lelki fájdalmakkor, szomorúságokkor mindenképpen megállja a helyét; szerintem valszeg szerelemre is. Jó + még egészséges is. :) De olyan friss, főzetlen csípőspaprikát egyél, de azért figyelj oda, hogy kenyérrel együtt kapd be; vagy legalább sajttal, mert "tüzet fogsz okádani", és megiszol annyi vizet, hogy az már soknak fog bizonyulni. Tehát azért lehetőleg megfelelő méretű kenyérdarabbal együttesen tedd be a szádba; sajtból nem tudom, mekkora kell, de szerintem a kenyérrel biztonságosabb. És eskü működik, hatásos. Tehát ott már akkor csak arra tudsz figyelni, hogy mocskosul csíp, de örülsz neki, mert legalább elmúlt a bánatot. Nálam bevált arra, ami akkor volt (már nem tudom, lehet, hogy nekem is szerelem volt) de egyéb szomorúságokra mindenképp jó kell legyen. Hatásos.
2018. ápr. 11. 19:02
Amúgy ilyenkor nem szabad egyedül lenni, főleg nem bent. Én délután kitekertem a Dunához, 6 km csak és kifeküdtem a parton egy törölközőre. Csak hallgattam a víz, madarak hangját és élveztem a napsütést. Olykor két lány megzavarta a csendet, amint faágakat dobtak a vízbe, hogy a németjuhász és tacsi kutyusaik fürödhessenek egyet a még igen csak melegedésre szoruló habokban. Nyugalom árasztotta el felzaklatott lelkemet. Egyesültem a természettel.
Ha már költészet napja van, igyekszik kicsit az ember szebben megfogalmazni a gondolatait, érzéseit. 😉
2018. ápr. 11. 19:06
De ha most komoly a kérdés, régen (20. század eleje, mindkét világháború idején és között) állítólag brómot használtak libidócsökkentőnek.
2018. ápr. 11. 19:25
Érdekes kérdés.
Tetszik.
Ha megtalálnád A szert... Adom a címem, és küldhetsz. 😂
2018. ápr. 11. 20:46
és butaság ellen is létezik szer?
mert szedhetnéd azt is!
2018. ápr. 11. 21:01
Kapcsolódó kérdések: