Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak kihasznált és játszott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak kihasznált és játszott az érzéseimmel. Miért?

Figyelt kérdés
Férfiak nincs bűntudatotok, ha egy nőtöl csak szexet akartok és ezért kedveskedtek ha pedig már nem kell vagy a nő már fülig szerelmes eldobjátok.
2018. ápr. 10. 00:49
 1/8 anonim ***** válasza:
15%
Mert hagytad.
2018. ápr. 10. 00:54
 2/8 anonim ***** válasza:
15%
Mert hagytad.
2018. ápr. 10. 00:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tetszik a pasas, akkor lehet bármilyen szerelmes, úgyis azt mondja rá a nő, hogy "csak szexet akar".

Ha tetszik a pasas, akkor lehet bármekkora kamugép, úgyis azt mondja rá a nő, hogy "oh, szerelmes belém! Látom a tekintetén!" :D Na jó, nem mindig, de láttam már ilyenre példát. Kevesebb kudarc érné az embereket, ha nem az ideáljaikhoz és a vágyaikhoz próbálnák hozzáidomítani a valóságot, hanem próbálnának realisták maradni valamilyen szinten.

2018. ápr. 10. 08:05
 4/8 anonim ***** válasza:

1. Mert nem járok bulizni vagy nem tudok az utcán megszólítani ismeretlenül valakit, hogy felszedjek ott csak úgy szexre embert.

2. Mert nincs olyan lehengerlő személyiségem, mint a kevés alfahímnek, akik ha megmondják egyenesen hogy szexet akarnak, akkor ezt még díjazza is sok nő és szexelnek velük. Kívül-belül inkább olyan vagyok, akivel egyes nők egyáltalán semmit, a többi pedig csak kapcsolatot tud elképzelni ha rá néz.

3. Mert már fiatalon elképesztően sok sérelem ért a nők részéről, amikor naiv, kedves, szeretetre vágyó és azt adni akaró voltam, de csak különböző szinteken durva elutasításokat kaptam attól kezdve hogy "legyünk barátok", egészen addig hogy "undorodom a gondolattól hogy veled legyek". (Megtörtént eset.) Ez miatt elhittem magamról hogy engem romantikusan egy nő sem tudna szeretni soha az életben, úgyhogy úgy vagyok vele hogy legalább szex legyen, mielőtt rájön hogy én szerethetetlen vagyok és lelép.

2018. ápr. 10. 09:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Nincs bűntudatom ettől. Akkor sem ha a nő annyira vak volt.
2018. ápr. 10. 11:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Inkább akkor ne éljek, ha így kéne éljek, mert például hipnotizálva vagyok. Mások belső érzelmeit tudatosan kihasználni a legnagyobb hiba, amit létező elkövethet.
2018. ápr. 10. 11:38
 7/8 anonim ***** válasza:
53%

Én nő vagyok, nem is annyira fiatal, de ilyen velem még nem fordult elő, igaz ez lehet, hogy azért van, mert én is csak szexet akarok, kapcsolatot nem.

Viszont az utolsó mondatért most nagyon megsajnáltam a 4-es válaszolót.

2018. ápr. 10. 12:06
 8/8 A kérdező kommentje:
4-es ez gáz. Nem gondolnám h ettől boldog vagy. Azért mert 5 nő megbántott nem kellene az egész női társadalmat leírni.
2018. ápr. 10. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!