Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hogyan harcolnátok azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan harcolnátok azért akit szerettek?

Figyelt kérdés

Van egy lány akit nagyon szeretek és szeretném őt vissza szerezni.

45 km választ el minket.

Annyit mondott h neki ez nem megy de nem indokolta meg hogy miért.

Tudnátok nekem ötleteket addni hogy mivel hoditsam vissza.

2018. ápr. 9. 15:37
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Sehogy. Láthatóan ő nem akar harcolni értetek. 45 km meg lókuki, mi 309kmre voltunk egymástól és kibírtuk együtt.
2018. ápr. 9. 15:39
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha őt ez a távolság zavarja, akkor nem érdemes harcolni érte, engedd el. A szüleimet több 100 km sem zavarta, és akkor még internet meg mobiltelefon sem volt, de még a lakástelefon is luxusnak számított.
2018. ápr. 9. 16:11
 3/10 Noren1989 ***** válasza:
0%
Költözz közelebb, és duruzsold gyakrabban a fülébe ugyanazt, amit az új kanija.
2018. ápr. 9. 16:14
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem tudom miért csinálja.

Egyszer bele megy h tartsuk a kapcsit

Utána még se megy neki .

Ami erdekes nem mondta h figyelj nem szeretlek. Csak annyit h vege .

Kezet is megkertem multkor igent mondott.

Nem tudom mit es hogyan tegyek.

2018. ápr. 9. 16:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Hagyd a francba, ilyen labilis emberrel nem fog működni.
2018. ápr. 9. 16:22
 6/10 anonim ***** válasza:
73%
Én tiszteletben tartom a másik döntését, ha már nem akar velem lenni, annak oka van és nem fogom ráerőltetni magam. Ha pedig azért szakít, hogy manipuláljon és rám ijesszen, akkor alapból mehet a francba, ilyen ember nem kell az életembe.
2018. ápr. 9. 16:36
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Csak saját magadat járatod le azzal, ha annak ellenére harcolsz, ha ő már eldöntötte, hogy ő nem akar tőled semmit. Az ő szemében ez értelmetlen nyomulás, és mégjobban távolabb kerülsz tőle.

Hagyd, és változz meg, mert valami nem tetszett neki benned. Foglalkozz más nőkkel, és max később keresd, bár ha lesznek új nők, ő nem ia fog már érdekelni téged.

2018. ápr. 9. 17:25
 8/10 A kérdező kommentje:

Mind ketten lányok vagyunk.

És mondta h nem én vagyok a hibás.

Azt nem mondta h nem szeret.

Nem tudom. Nem értem ezt a egeszet.

2018. ápr. 9. 18:04
 9/10 anonim ***** válasza:
53%
Lehet hogy van neki kêpbe valaki vagy elkezdett más irànt érzelmeket tàplàlni .Ha megkérted a kezét meg te tepertél akkor hagyd nincs értelme küzdeni ha szeret akkor ő is oda teszi magàt gondolkodás nêlkül .
2018. ápr. 9. 18:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha neki ez nem megy, akkor sajnos lehozhatod neki a csillagokat is. Akkor sem fog neki menni...
2018. ápr. 9. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!