Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, férfiak! Meddig harcolná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Meddig harcolnátok/kínlódanátok egy ilyen lányért?

Figyelt kérdés
Szociálisan katasztrófa vagyok, nincsenek barátaim, nem beszélek sokat, ha kérdeznek, válaszolok, maximum néha visszakérdezek, de általában ennyiben ki is merül a dolog. Azért általában, mert vannak olyan emberek, akikkel valahogy fesztelenebbül tudok viselkedni, de nem sokan. Ha te nem tartoznál közéjük, tehát nem beszélnék sokat, ami ugye a "nők dolga", de ezt leszámítva minden más meg lenne bennem, ami számodra fontos, és tudnád, hogy idővel oldódok melletted, mennyi időt lennél hajlandó rászánni egy ilyen lányra? Őszinte válaszokat kérek, semmi nem múlik rajta.
2016. máj. 15. 17:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
54%
Nem a sok beszéd a lényeg, hanem hogy mennyire őszinte. Ha őszinte vagy, akkor nálam már nyert ügyed van.
2016. máj. 15. 17:18
 2/14 anonim ***** válasza:
Mai lányokért meg a sok negatív tapasztalatom után semennyit nem harcolnék egy lányért, ha szinte magától nem könyörög értem akkor hagyom a fenébe.
2016. máj. 15. 17:18
 3/14 anonim ***** válasza:

1 kört futnék érte maximum. A túl passzív emberekkel nem lehet mit kezdeni.

24/F

2016. máj. 15. 17:20
 4/14 anonim ***** válasza:
54%
sokat:)
 5/14 anonim ***** válasza:
Az nem gond ha először nem beszélsz sokat, mert nekem is megvan a beszélőkém. Ha érzem, hogy szimpatikus vagyok neked és működhet a dolog, akkor elég sokat "kínlódnék", nem lépnék tovább.
 6/14 anonim ***** válasza:
A szituációktól függ, és attól hogy a lány személyisége milyen valójában. Mert leírtak alapján nem biztos olyan rossz a helyzet mint amilyen valójában. Másrészt...az apró jelektől is függ hogy a lány hogyan reagál, viszont ha olyan hogy semmiképpen nem ad jeleket, akkor felesleges. Felesleges szenvedés az egész!
2016. máj. 15. 17:23
 7/14 anonim ***** válasza:
Ha látom, hogy nem érdeklődő, nem kérdez, rövid válaszokat ad, nem tud semmiről se beszélni, elintézi a kommunikációt egyszavas válaszokkal, akkor mégis honnan a heréből tudjam, hogy bejövök-e neki? Maximum 2-3-szor próbálkoznék, ha nem tud felengedni a lány, akkor viszontlátás. Nem fogok ránőni egy nő nyakára sem, miközben azon kéne morfondírozzak, hogy a stílusa miatt szótlan-e, vagy amiatt, mert a háta közepére kíván, csakhogy lekopjak már végre a francba.
2016. máj. 15. 17:34
 8/14 anonim ***** válasza:

Ezt ennyiből nem tudom megítélni. Nekem az a fontos, hogy érezzek egy kis érdeklődést a lánytól. Én szívesen vezetem a beszélgetést vagy, ha kell beszélek én tartósabban. De valahogy éreztetnie kell velem, hogy érdekli vagy egy kicsit fontos vagyok neki.

Próbáltam neten ismerkedni, de sok esetben volt az, hogy én kérdeztem 1-2 dolgot, ő válaszolt. Megtehette volna legalább, hogy visszakérdez ugyanarra, de nem tette meg. Ha elkezdek beszélni magamról és nem kérdez rá semmire, akkor utána egy kicsit meg vagyok állva. Nem tudom, hogy tényleg nem érdeklem és azért hallgat, vagy csak úgy nem tudja mit mondjon.

Nem kell olyannal beszélned, akivel nem akarsz. De ha szimpatikus valaki, akivel beszélsz és folytatni akarod a beszélgetést, akkor valahogy fel kell venned vele a beszélgetést. Nem baj, ha nem te vezetsz, csak a reakcióidból látnia kell, hogy ott vagy még vele és nem "letojod" az illetőt.

Kérdező, van kedved beszélgetni velem? Most szociálisan kicsit én is el lettem hagyva, nem sok komolyabb barátom van. Szívesen beszélgetnék veled :)

2016. máj. 15. 17:35
 9/14 anonim ***** válasza:
37%
Semmilyen lányért nem harcolnék 5 percnél tovább. Nincs értelme.
2016. máj. 15. 17:37
 10/14 anonim ***** válasza:
Ez nagyban függ attól, hogy mennyire fogott meg az adott lány. Ha nagyon megfog és legalább egy minimális esélyt látok a próbálkozásk során akkor hajlandó vagyok sok időt rásszánni, de köbe azért figyelni arra is, hogy ne lépjem át azt a határt amikor már túlzott nyomulásnak, tapadásnak tűnhet a dolog. Annyiban nehézséget jelent az ilyen eset, hogy én se vagyok az a tipikusan sokat beszélő típus szóval egy ilyen lány mellett könnyen megeshet, hogy hamar elhal a beszélgetés..
2016. máj. 15. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!