Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Meddig harcolnátok/kínlódanátok egy ilyen lányért?

1 kört futnék érte maximum. A túl passzív emberekkel nem lehet mit kezdeni.
24/F

Ezt ennyiből nem tudom megítélni. Nekem az a fontos, hogy érezzek egy kis érdeklődést a lánytól. Én szívesen vezetem a beszélgetést vagy, ha kell beszélek én tartósabban. De valahogy éreztetnie kell velem, hogy érdekli vagy egy kicsit fontos vagyok neki.
Próbáltam neten ismerkedni, de sok esetben volt az, hogy én kérdeztem 1-2 dolgot, ő válaszolt. Megtehette volna legalább, hogy visszakérdez ugyanarra, de nem tette meg. Ha elkezdek beszélni magamról és nem kérdez rá semmire, akkor utána egy kicsit meg vagyok állva. Nem tudom, hogy tényleg nem érdeklem és azért hallgat, vagy csak úgy nem tudja mit mondjon.
Nem kell olyannal beszélned, akivel nem akarsz. De ha szimpatikus valaki, akivel beszélsz és folytatni akarod a beszélgetést, akkor valahogy fel kell venned vele a beszélgetést. Nem baj, ha nem te vezetsz, csak a reakcióidból látnia kell, hogy ott vagy még vele és nem "letojod" az illetőt.
Kérdező, van kedved beszélgetni velem? Most szociálisan kicsit én is el lettem hagyva, nem sok komolyabb barátom van. Szívesen beszélgetnék veled :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!