Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, férfiak! Meddig harcolná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Meddig harcolnátok/kínlódanátok egy ilyen lányért?

Figyelt kérdés
Szociálisan katasztrófa vagyok, nincsenek barátaim, nem beszélek sokat, ha kérdeznek, válaszolok, maximum néha visszakérdezek, de általában ennyiben ki is merül a dolog. Azért általában, mert vannak olyan emberek, akikkel valahogy fesztelenebbül tudok viselkedni, de nem sokan. Ha te nem tartoznál közéjük, tehát nem beszélnék sokat, ami ugye a "nők dolga", de ezt leszámítva minden más meg lenne bennem, ami számodra fontos, és tudnád, hogy idővel oldódok melletted, mennyi időt lennél hajlandó rászánni egy ilyen lányra? Őszinte válaszokat kérek, semmi nem múlik rajta.
2016. máj. 15. 17:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Semeddig.

Rég rossz, ha nekem harcolnom kell ő érte és elnyerni a kegyeit... magyarán nem kíváncsi rám, csak ha bizonyítok.

fordítva persze nincs így.

2016. máj. 15. 18:05
 12/14 anonim ***** válasza:
nézd a jó oldalát. Te legalább válaszolsz ha kérdeznek és elvileg oldódsz is idővel. Sokan ennyire is képtelenek :v
2016. máj. 15. 18:19
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem a kérdést.

Ha beszélgetünk és passzív valaki, akkor azt veszem le, hogy nem érdeklem és nem is melózok rajta. Se barátként, csak komolyabb miatt.

És ha nem beszélsz sokat, mégis honnét tudjam, hogy minden megvan benned, ami számomra fontos? Max. a kinézeted látnám és pár kérdésemre adnál valami rövid választ. És honnét tudnám, hogy idővel feloldódnál? Ezeket csak te tudod és te érzed, ha nem közlöd, akkor senki sem tudja.

2016. máj. 15. 18:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Őszintén? Soha nem harcoltam és kínlódtam egy nőért sem. Számomra értelmezhetetlen, hogy mi szükség van rá. Két ember szabad döntéséről van szó.
2016. máj. 15. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!