Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt? Tudtán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? Tudtán kívül tipor a lelkembe?

Figyelt kérdés

A sztori röviden, 2 hónapja megismertem a neten egy lányt, rengeteget beszélgettünk, 2 órányi távolság van köztünk, ő az elején azt mondta nem akar távkapcsolatot, szóval mondta hogy ismerkedjek nyugodtan össze jön majd biztos valaki. De tovább beszélgettünk elég gyakran, már mindig úgy ír nekem, hogy oda van értem, ha küldök képet akkor szinte isteníti hogy annyira szexy vagyok meg annyira jól nézek ki stb, de mindig kijelenti hogy ismerkedjek meg kérdezgeti van e valaki aki tetszik stb. Viszont hiába akarom őt ő nem akarja, de mégis flörtöl csapja nekem a szelet, és tökre olyanokat ír hogy majd elmegyünk ide oda és hát én már belé szerettem. Viszont mégis azt mondta hogy ő is ismerkedik randizik és olyat akar kapcsolatnak aki a közelében lakik.

De akkor miért flörtöl állandóan velem? Mindig abba a csalfa hitbe kerülök, hogy lehetne valami, de aztán újra és újra összetörök.

2018. ápr. 8. 21:37
 1/5 anonim ***** válasza:
26%

Az nem lehet, hogy te nyomulsz rá? Ha már a legelején tisztázta, hogy nem akar távkapcsolatot, miért nem hagytad békén? Ha magadnak keresed a bajt, akkor ne csodálkozz, hogy összetörsz.

Persze ő sem teljesen tiszta a történetben, de ne állítsd már be főgonosznak, miközben megpróbáltad magadba habarítani.

2018. ápr. 8. 21:54
 2/5 A kérdező kommentje:

Itt persze én vagyok a hibás ezt tudom, de most ha egy gyereknek mondom hogy nem kapsz nyalókát és előtte nyalom a nyalókát hogy húúú de finom az nem túl rendes.

Hát én csak próbálkozgatok, de igen igazad van magamat töröm össze. Erre nem is gondoltam :)

2018. ápr. 8. 21:58
 3/5 anonim ***** válasza:
72%

Mert biztosan megint csak a férfi tehet róla, igaz? :) Úgy bírom ezt, amikor a nők összefognak és elkezdik a férfiakra hárítani a saját érzelmi analfabétizmusukat. Mindenki addig megy el, amíg a másik ebben partner, hagyja neki. Felelős vagy azért, akit megszelidítettél - by Exupéry.

A lány éretlen, gyerekes mentalitású. Vagy érzelmileg sérült és a neten éli ki a magányát. Miért is ment bele érzelmileg a közeledésbe, ha utána tudta jól, hogy nem akar majd semmit tőled? Egyértelműen hiteltelen ember.

2018. ápr. 8. 21:59
 4/5 anonim ***** válasza:
1 téged csunyán beszivattak? xD nincs üldözési mániád xD
2018. ápr. 8. 22:10
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj talonban tart ez ilyen egyszerű... Meg gondolom szeret flörtölni, szereti ha érzi hogy odáig van érte valaki. Nekem is volt olyan hogy itt megismertem egy nőt, borzasztóan egy hullámhosszon voltunk, vagyunk, találka nem lett mert nem akar távkapcsolatot, mikor felvetődött többször a találkozó akkor vagy engem tiltott vagy magát függesztette fel hogy nehogy elérjem. Már beletörődtem, nem fogom többet keresni, annak ellenére hogy újra felvett. Lehet működne ha ott lennék, lehet köztetek is működne ha ott lennél, hát erre mit lehet mondani.... Ilyen az élet!
2018. ápr. 8. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!