Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló anyaként van még esély normális
párkapcsolatra és szerelemre? Vagy csak kalandra kellünk
a férfiaknak?
Mivel kb. ugyanannyi elvált férfi van, mint nő, és az egyedülálló nők nagy része szintén nem kiváncsi a pasi porontyára, az ex-feleségre, meg a gyerektartásra, a porontyal töltött hétvégére, ezért a legtöbb elvált férfi gyerekes nővel jön össze.
2018. ápr. 7. 20:02
Aki kölcsönös szeretetre vágyik, az rátok fog találni. Aki szívózni akar, az nem 8, mert nem veszi figyelembe, hogy ezzel csak árt neked is és a gyereknek is. Légy résen mindenféle értelemben!
2018. ápr. 7. 20:06
Még a kaland is necces veletek (lemondjátok a randit, mert a gyerek beteg, mert a nagyi mégsem tud rá vigyázni), sietnetek kell folyton haza, és közben görcsösen azt nézitek, hogy milyen apa leszek majd.
Abban a korban vagyok, amikor rengeteg elvált, gyerekes nő akar tőlem valamit, mert egyedül vagyok, mert van egzisztenciám, mert megbízható vagyok...
Mindegyik egy élet császárának csinált gyereket, most meg rájött, hogy milyen jó enne egy normális férfi, aki fel is neveli. Bocs, nem én vagyok az.
2018. ápr. 7. 20:08
Nem igen, mivel többnyire még ti is válogattok gyerekkel, úgy nézzen ki mint Brad Pitt legalább, meg ki legyen gyúrva, legyen sok pénze, jó háza, jó kocsija ilyenekre próbáltok menni, de labdába sem tudok rúgni ilyeneknél gyerekkel. Elvégre egy ilyen pasas akinek szinte meg van mindene miért jönne össze olyan nővel, akinek gyereke van? Simán elmegy egy jóképű pasi bulizni, ott megkapja amit akar ennyi, ti meg hajkurásszátok, azt hiszik össze jön hát nem! Most meg itt teszed ki a kérdéseket,hogy miért nem jön össze. Na pont ezért..
2018. ápr. 7. 21:05
Persze, hogy van esélyed. Számtalan ilyen példát tudnék mondani.
Itt gyakorin kár ilyet kérdezni. Az itt lévő férfiak 3/4e kiégett, vagy szűz, irigy, depressziv stb
2018. ápr. 7. 21:12
Teljes mértékben van rá esélyed, nekem is van gyerek szóval az sem zavarna ha a jövőbeli barátnőmnek is lenne, és ezzel szerintem még nagyon sok férfi így van.
Egy a lényeg hogy ismerd meg jól azt a férfit mielőtt lefekszel vele. Persze biztos nehéz mert ki ne kívánná a szexet, de lehet jobb várni vele ha tutira akarsz menni.
2018. ápr. 7. 21:12
Remélem, hogy van esély, mert én is vágyom már rá 36 évesen 2 gyerekkel.
2018. ápr. 7. 21:41
Én 32 évesen,2 kicsi (2 és 3 év) gyerekkel lettem egyedülálló anyuka. Nagyon nehéz volt minden téren... De megismertem egy nagyon jó embert aki elfogadta,hogy vannak gyerekeim és szereti őket. Azóta összeházasodtunk és van egy 20 hónapos kislányunk.
2018. ápr. 7. 22:13
Ha elfogadsz egy tanácsot akkor azt javaslom,felejetsd el a kapcsolatot meg a szerelmet - sok csalódástól és érzelmi nyomoréktól kíméled meg magad,akik vagy kihasználnak,vagy rajtad akarnak bosszút állni az elcseszett életükért. Rá fogsz jönni,hogy csak elpocsékolt idő és energia volt amit ezekre áldoztál. Menj elébe a dolgoknak,hagyd a francba a társkeresést, fordítsd azt a rengeteg energiát magadra és a gyerekeidre. Örülj hogy nem kell alkalmazkodnod egy vérszívóhoz sem, azt csinálsz amit akarsz,élvezd a szabadságot. Törödj a gyerekeiddel,csinálj valami igazán hasznosan,tanulj nyelvet, járj el edzeni, kezdj valalmi hobbit, barátkozz.Láthatod a felhozatal szellemi színvonalát,kell ez neked?És ha találsz is egy elvált apukát, besegítessz neki a gyerektartásba, veszed a szinapi,karácsonyi ajándékokat mások gyerekeinek,jópofizol a volt feleségével? Ezt akarod? Nem járnál jobban ha azt a pénzt és időt a saját gyerekeidre fordítanád?És még meg is kímélnéd őket attól,hogy alkalmazkodjanak egy mostohához meg az idegen kölykökhöz. Teljesen felborítanád az életüket, és joggal vádolnának később hogy kissebb korukban egy idegen pasasért meg idegen porontyokért háttérbeszorítottad őket. A francnak sem kell ez,sokkal jobb egyedül.Te döntessz,de gondolj a gyerekeidre is.
2018. ápr. 9. 16:30
19, ezzel csak az a baj hogy az ember lányának hiányzik a szex, a szerelem, a romantika....egy kicsit jó lenne még nőnek lenni így negyven felé, mielőtt jön a klimax és vége a fiatalságunknak. Cseszhetem majd hatvan évesen, most kéne még egy kis boldogság. A szerelem nélküli szex engem viszont nem tesz tartósan boldoggá. Nem tudom, mi volna a jó. Van ráció abban amit mondasz, én amúgy így is teszek, de azért hiányzik a férfikéz, na.....
2018. ápr. 10. 18:50
Kapcsolódó kérdések: