Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetne köztünk valami?
Figyelt kérdés
Egy éve nagyon tetszik egy férfi aki a munkatársam.De mindkettőnknek van párkapcsolata,én egy házban de külön vagyok a férjemtől(nincs köztünk szex,csak a gyerek miatt vagyunk együtt)és ő is külön él a feleségétől(együtt vannak de különböző problémák miatt külön élnek,szerintem kihasználja a felsége anyagilag és nem szereti).A lényeg hogy amikor együtt dolgozunk,annyira vidámak vagyunk együtt,mindig nevetünk,megérintjük egymást,húzzuk az időt,mindenhová együtt megyünk,amikor csak tehetjük szorosan egymáshoz nagyon közel állunk általában így beszélgetünk,mélyen egymás szemébe nézve.Amikor azt hiszi nem látom,Minden testrészemet végig nézi.Mondjuk én is az övét :D Nekem ez a férfi tökéletes lenne,de amikor haza megy onnantól kezdve semmi nem történik.Én várnék rá,de szerintetek van esélyem hogy lesz köztünk valami,mert ugye ott a felesége is...Akivel csak akkor találkozik ha pénzt kell neki adnia,mert van egy kisfiújuk.És a nő azt állítja együtt fognak élni csak vegyen egy házat vagy építsen,addig nem.Pedig lenne lehetősége oda költözni ahol férje él.
2018. ápr. 5. 12:27
1/10 anonim válasza:
Én úgy bírom ezeket a "nem működik a házasságom, szex sincs" stb. típusú kamuszövegeket... :D Komolyan van még valaki, aki ezt beveszi?
Esetetekben mondjuk megtalálta a tsák a foltját, gerinctelen férgek vagytok mindketten. Kisgyerek, férj/feleség mellett félrenézegetni baromira nem illendő....
2018. ápr. 5. 12:44
2/10 anonim válasza:
Először is, attól mgé,h goy a gyerek miatt vagytok együtt elválni elválhattok. Miért nem lehet tiszta lappal kezdeni egy párkapcsolatot? Nem pedig férjes asszonyként...
Ha esetleg összejönnétek biztos jó lehet, hogyha felviszed az új pasid a közös lakásotokba, miközben a férjed a másik szobában van. Nem egészséges így együtt laknotok. Miért nem költöztök el? Attól még ugyanúgy tudja a gyereket is látogatni az apja.
2018. ápr. 5. 12:46
3/10 anonim válasza:
Figyelj, lehet ám úgy is csinálni, hogy megbeszélitek, hogy mindketten tiszta lappal indultok MAJD neki, ha mindketten valóban meg is teremtitek. Addig nem korrekt vélt, vagy valós eszmefuttatások mentén önigazolni.
2018. ápr. 5. 13:29
4/10 A kérdező kommentje:
Első ez nem kamu szöveg,én akarok válni a férjem nem és egyikünk sem akar elköltözni a házból.Nekem kell a ház,de ez már egy másik téma.
2018. ápr. 5. 15:47
5/10 A kérdező kommentje:
Ja és a férjem már vagy 3x lépett félre,de válni nem akar azt mondja én menjek el a gyerekkel hogy o lakhasson a házban én meg albérletbe.És én vagyok a féreg mert vágyom egy szép kapcsolatra???
2018. ápr. 5. 15:53
6/10 anonim válasza:
Igen, az vagy. Aki válni akar, az beadja a papírokat, kéri a vagyonmegosztást és a gyermekelhelyezést, és letárja a nem működő házasságát. Ehhez nem szükséges a férjed beleegyezése.
Minden más kifogás, és önmagad mentegetése.
2018. ápr. 5. 16:03
7/10 A kérdező kommentje:
A végén még én vagyok a hibás hogy turtem neki és nem csaltam meg soha.Szerintem te vagy féreg,hiszen mindenki magából indul ki.Nem mondtam egy szóval sem hogy nem fogok elválni tole,de nem egyszeru egy eroszakos embertol.
2018. ápr. 5. 16:22
8/10 anonim válasza:
Az erőszakos embertől a legegyszerűbb elválni. :) A házasságotok nem működik, szex nincs, többször félrelépett, és még erőszakos is, és te azt mondod, hogy nem egyszerű elválni tőle?! A hét vicce vagy.
2018. ápr. 5. 16:24
9/10 anonim válasza:
Akkor kérj a férjedtől tàvolsàg tartást .Ennyi.Mindenkinek vannak gyenge pontjai ahogy neki is .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!