Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy csúnya nő és egy jó képű pasi együttlétéről?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 4. 20:22
11/19 anonim válasza:
A pösti 'kijösztök'... És engem tudatlanoz le. XD
12/19 A kérdező kommentje:
A kijösztök es kijöttök is elfogadott.
2018. ápr. 4. 22:23
13/19 anonim válasza:
Nem lehet hogya jóképű fiú csak gondolja magáról hogy jó pasi?;-)
Valaki írta már a megoldást.Kit érdekel más véleménye,ha jól megertitei egymást és neked nincs bajod a kinezetevel?
15/19 anonim válasza:
A szerelem vak. Akit szeretsz, azt szépnek látod és fel sem merül benned ilyen kérdés. Nem te gondolkodnál a környezet véleményén, hanem a környezet próbálná rád tukmálni az ízlését, amit te nem fogadnál el. Ha csúnyának gondolod azt a nőt akkor nem vagy belé szerelmes. Ha pedig egy párt látsz kívülről ahol a pasit szépnek a lányt csúnyának látod, akkor...... akkor te egy nő vagy XD
16/19 anonim válasza:
Ha pesti vagy akkor mar ertem miert tetted ki a kerdest.
17/19 anonim válasza:
Semmi. Nem érdekel, hogy ki kivel van együtt, az ő dolguk. Az meg pláne nem az én feladatom, hogy megítéljem ezt.
Viszont a saját verziómról (amiben én vagyok a csúnya lány, és a fiú volt a jó pasi): Ezúttal is köszönöm neki, hogy megszánt, és nem kell szűzen meghalnom. :D
18/19 anonim válasza:
Ők pl.minden vélemény ellenére boldogok.És amint látható a pasinak minden ujjára akadna,mégis a feleségét szereti.
19/19 anonim válasza:
Hát...1.a méret nem lényeges(?).Azaz a jóképűség nem arányos a centivel.
2.a pasi szereti ha ő az Isten
3.gazdag a csaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!