Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezd el kihátrálni a férfi, pont akkor, mikor a legjobb minden?
Figyelt kérdés
Teljes az összhang, jól megvagyunk, érdeklődik, kedves, így szeretlek úgy szeretlek, nincsenek viták.
Majd hopp, hármat előre és kettőt vissza jelenség játszódik le.
Nem keres annyit, befordul, nincs találkozás.
Ez pedig "nem miattad van, hanem miattam, nem veled baj baj, hanem velem".
Miféle jelenség ez?
Nem kérek olyan választ, hogy hagyd a fenébe, mert persze, csak kíváncsi vagyok ki mit gondol.
2018. ápr. 2. 00:06
11/14 anonim válasza:
Ilyen dumánál másik csaj/pasi szokott lenni, és te csak tartalék vagy.
12/14 anonim válasza:
Ilyet én is kaptam, kiderült, hogy tartalék voltam. Vagy az exe hiányzott neki vagy más lánnyal alakultak dolgok. Egy a lényeg: nem teljesen őszinte csak vetít ezzel a szöveggel. Amikor elkezdi ezt a nem veled van a baj dumát, akkor kell otthagyni. Játsszon az ilyen inkább magával.
13/14 anonim válasza:
Ide a rozsdás bökőt,hog nem őszinte hozzád!Szerintem amiben élsz,az csak egy illúzió.Adhatsz te neki bármit,kaphatsz te tőle jó szexet vagy ajándékokat,de nem ismered.Hiszen van valami,amit neked nem árul el,amit titkol.Ha nem lenne sz..r a palacsintában,nen éreznél így.
14/14 anonim válasza:
Nem biztos hogy megcsal .Àllhat a hàttérben az is hogy fél elköteleződni ugyértem mikor érzi hogy te komolyabban veszed a dolgokat akkor ő hátralép .Ez az a pont amikor még nem gondolja komolyan és csak elvan még veled van vkije akit szerethet de semmi komolyabb szàndêk gyűrű vagy összecuccolás vagy esetleg közös családi vacsi .Egyszóval nem alakult ki nàka még ragaszkodás és lehet hogy neki időre van szüksége .A kérdés hogy te meddig fogod ezt az âllapotot helyzetet bírni. Akarsz e vele leülni beszélni sokszor hozzáteszem nem egyszer amihez sok sok türelem kell vagy pedig elhagyod őt .Ez màr a te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!