Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy magabiztosabb legyen?
A barátommal lassan egy éve vagyunk együtt, ő 19 éves. A problémám pedig az lenne, hogy ő az első fiatalabb (és tapasztalatlanabb) barátom és nem tudom, hogyan kezeljem megfelelően. Mivel sajnos nem áll még készen arra, hogy lefeküdjön velem (még szűz a fiú). Nekem pedig mindezidáig nem volt ilyen problémám a fiúkkal.
Már többször is leültem vele erről beszélni, de nem történt semmi változás. :(
Próbáltam már sok dolgot, hogy felizgassam (erotikus fehérneműben és különböző jelmezekben is megjelentem előtte, stb.), de mindezzel csak annyit értem el, hogy eltapostam a maradék bátorságát is és elutasítóbbá vált. Eleinte elfogadtam, hogy ő még nem áll készen erre, de úgy érzem, hogy ennyi együtt töltött idő után ez komoly probléma. Tekintve, hogy nekem is vannak olyan szükségleteim amik kielégítésre várnak és kezdem unni már, hogy úgy érzem a lelkitársam nem több egy jó barátnál, akivel néha pettingezünk. :(
Mit javasoltok, hogyan tudnám őt bíztatni arra, hogy végre lefeküdjön velem? Szeretném leszögezni, hogy nem akarok beadni neki semmilyen vágyfokozót! És normális válaszokat várok.
20L
Ennyire nem lehet béna egy srác.
De láttad már a farkát? Nem tart attól, hogy kicsinek gondolod a szerszámát? Esetleg fitymaszűkülete van?
Beszéltem vele többször is és biztosítottam arról, hogy szeretem és vágyok rá. És nem vallásos, nincs fitymaszűkülete se. A péniszét is láttam már, a méretével sincs baj. ;)
A gond, ami kiderült a beszélgetéseink során a megfelelési kényszer, hiszen tudja, hogy nekem nem ő az első fiú az életemben. Mindig erre hivatkozik, hiába győzködöm róla, hogy nekem csak ő számít. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!