Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan érjem el, hogy magabizt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el, hogy magabiztosabb legyen?

Figyelt kérdés

A barátommal lassan egy éve vagyunk együtt, ő 19 éves. A problémám pedig az lenne, hogy ő az első fiatalabb (és tapasztalatlanabb) barátom és nem tudom, hogyan kezeljem megfelelően. Mivel sajnos nem áll még készen arra, hogy lefeküdjön velem (még szűz a fiú). Nekem pedig mindezidáig nem volt ilyen problémám a fiúkkal.

Már többször is leültem vele erről beszélni, de nem történt semmi változás. :(

Próbáltam már sok dolgot, hogy felizgassam (erotikus fehérneműben és különböző jelmezekben is megjelentem előtte, stb.), de mindezzel csak annyit értem el, hogy eltapostam a maradék bátorságát is és elutasítóbbá vált. Eleinte elfogadtam, hogy ő még nem áll készen erre, de úgy érzem, hogy ennyi együtt töltött idő után ez komoly probléma. Tekintve, hogy nekem is vannak olyan szükségleteim amik kielégítésre várnak és kezdem unni már, hogy úgy érzem a lelkitársam nem több egy jó barátnál, akivel néha pettingezünk. :(

Mit javasoltok, hogyan tudnám őt bíztatni arra, hogy végre lefeküdjön velem? Szeretném leszögezni, hogy nem akarok beadni neki semmilyen vágyfokozót! És normális válaszokat várok.

20L

2018. ápr. 1. 14:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, mi a valódi oka annak, hogy nem akar lefeküdni veled. Nem általánosítani akarok, de a legtöbb ilyenkorú srác kapva-kapna az alkalmon, hogy elveszítse a szüzességét. Mondd el neki, hogy nagyon szereted őt, és arra vágysz, hogy ezt máshogy is megmutathasd neki. Nem attól fél esetleg hogy bénának tartanád az első alkalommal? Vagy nem vallásos?
2018. ápr. 1. 14:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Ennyire nem lehet béna egy srác.

De láttad már a farkát? Nem tart attól, hogy kicsinek gondolod a szerszámát? Esetleg fitymaszűkülete van?

2018. ápr. 1. 17:51
 3/5 A kérdező kommentje:

Beszéltem vele többször is és biztosítottam arról, hogy szeretem és vágyok rá. És nem vallásos, nincs fitymaszűkülete se. A péniszét is láttam már, a méretével sincs baj. ;)

A gond, ami kiderült a beszélgetéseink során a megfelelési kényszer, hiszen tudja, hogy nekem nem ő az első fiú az életemben. Mindig erre hivatkozik, hiába győzködöm róla, hogy nekem csak ő számít. :(

2018. ápr. 1. 18:19
 4/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ez egy kifogás, ami abból ered, hogy nem tudja utána hogy viselkedjen, szex alatt meg pláne nem. Ezzel mit kezdeni nem lehet, 1 év sok idő, de ezt magában kell tisztáznia. Pszichológushoz vidd el vagy párkapcsolati tanácsadóhoz.
2018. ápr. 3. 15:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Sztem az 1êv sok eleve te vársz rà míg ő beadja a derekàt .Lehet nem biztos a kapcsolatotokban el van de nem érez annyit hogy lefeküdjetek.Én már komolyabban ràkérdeztem volna hogy egyàltalàn szeret e ?
2018. ápr. 4. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!