Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az ilyen férfi a vonzó férfi?
Küldjetek a pokolba, de van olyan csaj, akinek én is azt mondanám, hogy előbb fogyj le kicsit...
A nőknek a jó külső a vonzó, meg némileg a státusz és a határozottság, de ezek mellé is kell a külső, ha csak nem te vagy az amerikai elnök.
A hatàrozottsàg,ambíciók,hatalom,stàtusz.
Hogy tudjuk mit akarunk,nem elégszünk meg ami van hanem az.kell amit akarok.
Ez a vonzó,sok pasi nem férfi hanem leragadt a kisfiú szinten sajnos.
Aki tudja mit akar arra gerjednek a nõk mert férfias és akinek magas az önbizalma.
#4 tudja mit akar, ÉS az kompatibilis a nők ábrándjaival. Ha valaki csak annyit akar, hogy megtalálja a nőt akivel szerethetik, kívánják egymást, építhetik a közös életüket, az "gááázzz nem tudja mit akar".
A jó mit akarás tudás: hírnév, pénz, menő munkahely, menő autó, ilyesmik.
Többek közt ilyesmit taglal a "A Streetcar Named Desire" remekmű Stanley-Stella párosa.
És én is látom ezt, mikor a bunkó férfit valamiért elviselik - nem értem miért tűr el bármelyik nő is ilyen férfit, aki százával issza a borsodikat, foghegyről beszél, rideg-hideg, játsza a nagymenőt, csipesszel fogja össze a pénzt, mint a "menő maffiózók"...
De szerencsére ez csak egy réteg. De nem értem miért "vonzó" ez. Ha ez a "férfi-ideál", akkor sosem leszek az.
Ez elég szomorú, kicsit olyan kép jön le nekem ebből, hogy "tudja mit akar, érje el"... és utána ő (mármint az ilyen nő) csak annyit kell tegyen, hogy beleül a készbe, esetleg néha odasóz a verbális ostorral, hogy gyerünk előre, ez meg az kell.
(De kinek kell ilyen nő? Trófea-feleség max az ilyen, vagy naív-bárgyú a la húgom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!