Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nekem kell, annak én nem kellek, akinek én kellek, az nekem nem kell - miért?

Ez mindig így van... Ezen ne akadj fenn..
Szeresd azt,aki valójában megérdemli a szereteted.Ha nem is lesz az elején lángoló szerelem,de szerelem lesz.Garantálom!

Ez találós kérdés?
Én is tudok egyet!
Renáta apjának 5 lánya van. Kach, Kech, Kich, Kuch Hogyan hívják a negyedik leányzót?
Koch? :D
Második: nem tudom, hogy így van-e. Van egy srác, aki teljesen odavan értem, és nagyon rendes, tudom, hogy mindent megadna nekem... de egyszerűen nem érzek iránta többet annál, hogy szívesen beszélgetek vele. Erőltessem bele magam egy párkapcsolatba azzal a reménnyel, hogy "hátha beleszeretek"?

Én is ezt tapasztalom. Amelyik férfi nem tetszik, az általában kezdeményez. Aki nekem tetszene az rám se néz, vagy házas.
Ez van. Egyszer csak összehangolódnak a dolgok. :)

ÉN meg 90%-ban olyan nőket fogok ki akiknek már van gyerekük...
K**úrvajól néznek ki amúgy de bas**szki valahogy mindnek gyereke van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!