Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből érzed, hogy szeret a párod?
Figyelt kérdés
Azon kívül, hogy mondja mivel tudja a párod a legjobban éreztetni, hogy szeret és fontos vagy neki?
És te szerinted mit teszel meg azért, hogy ő is érezze ugyanezt?
2018. márc. 28. 22:51
1/5 anonim 

válasza:

Gondoskodas figyelmesseg, erdeklodes kedveskedes...
2/5 anonim 

válasza:

Ahogy ràm néz, ahogy hozzám ér. Bújàsok ölelgetések. A legapróbb ajàndékok (pl hajnalban felkelek megetetni a gyereket és az éjjeli szekrényen vàr egy hűtő màgnes "Te vagy a legjobb feleség" ) Egymás irànti tisztelet.
3/5 anonim 

válasza:

De romi volt az utolsó :)
Amikor pontban hív mikor a buszomnak már ott kellene lennie, figyel rám, megjegyzi a jelentéktelen dolgokat is amiket mondok. Ahogy néha erősen magához ölel. Mikor nem enged elmenni az ágyról pedig tök úgy csinál mintha csak a tvre koncentrálna, mikor simogatja a hajam és a karom, mikor ott fekszem mellette úgy tesz mintha aludna, de résnyire nyitva a szeme és engem néz :D
4/5 anonim 

válasza:

Mindig szeretget, megölel, megköszöni naponta hogy milyen figyelmes és gondoskodó vagyok. Szerencsére nagyon érzem hogy megbecsül, nagyon hálás értem és rendkivül elégedett hogy velem van, amit ki is fejez mások előtt is. Abszolút érzem hogy tisztel, szerencsésnek tartja magát, hogy velm van. Amikor elmondtam h mi zavar arra igyekszik figyelni nehogy megbántson, mert teljesen átérzi hogy milyen lehet nekem (1 ilyen dolog volt kimondottan).
5/5 anonim 

válasza:

Csak rá kell nézni, sugárzik a rajongástól :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!