Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bunkó voltam, mert rászóltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkó voltam, mert rászóltam a barátnőmre ezért?

Figyelt kérdés
12 órázik egy kórházban. mikor hazaér legalább 1 órán keresztül meséli mi volt aznap, a munkatársairól egy csomót akiket nem is ismerek. Ajnározza őket milyen rendesek hogy megdicsérték stb. Nem látja mennyire nem érdekel és untat a téma. Egyszerűen nem értem meg miért érdekli még itthon is a munkahelye ennyire. Bezzeg elfelejti mikor vagyok szabadnapos őedig hányszor elmondom neki mindig 1 héten. Úgy érzem neki sokkal fontosabb a munkája, a karrierje, mint én. Nekem is vannak munkatársaim mégsem azzal fárasztom még órákig miután hazaérek, hogy mi volt a munkában.
2018. márc. 28. 19:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
#20 Itt nem csak a kérdező az aki nem becsüli meg a párját. Ha olvastad a hozzászólásokat akkor biztos láttad hogy a kedvese is épp úgy tojik rá ahogy elő van írva.
2018. márc. 29. 14:36
 22/28 A kérdező kommentje:
20-as tömény hülyeséget írtál, de mindegy. Nagyon nem látod át a helyzetünket, de mindegy is hiszen nem is a te problémád, hanem a mienk. Viszont leülünk és megbeszéljük, ha tudjuk.
2018. márc. 29. 19:08
 23/28 A kérdező kommentje:
De tudod mit? Csak azért sem fogunk szakítani!
2018. márc. 29. 19:09
 24/28 A kérdező kommentje:
A tuskó meg te vagy de nem is akármekkora. A láncfűrész nem menne beléd olyan!
2018. márc. 29. 19:09
 25/28 anonim ***** válasza:

Kérdező! Nekem anyukám ilyen..tanìtó(alsós)nő. 10en 20on évesen nem szerettem vele menni sehová ,mert csak a gyerekekről beszélt 45 percet;) vagy a kolléga nőiről. De nem úgy,hogy egyik gyerek hanem hogy az Ács Bea...,ja meg a gyerekek szüleiről. Mindenhol ugyanaz az elsőre is unalmas történet. Ja meg hogy őt ki fogják rúgni...10évig hajtogatta.

Nagyim jól járt mert ilyenkor neki álltam hasznos munkának,inkább port töröltem nála,csak ne kelljen hallgatni. Ha meg itthon kezdett rá unalmában akkor is sürgős dolgom akadt.

2018. márc. 29. 19:47
 26/28 anonim ***** válasza:

20. Vagyok :)

“De tudod mit? Csak azért sem fogunk szakítani!”

Helyes ;) ez volt a cél. Csak ide magadtól kellene eljutnod, nem egy felháborító komment eredményeként.

Nem magadban kell szomorkodni, hanem elmondani neki is azt amit itt és ha utána sem működik, dobbantani.

2018. márc. 29. 23:20
 27/28 anonim ***** válasza:
Mindenképp ülj le vele de legyél hatàsos hogy làssa hogy komoly problémàk vannak.Egyépként meg nem irigyellek te kimaradsz vmiböl ami csak ő a részese mégha neked meséli el akkor is .Sajnos o nem figyel rád és nem tudja hogy hol a határ .Az én párom is nehezményezte hogy a munkatársaimrol beszélek stb pedig csak vele tudom megosztani ez a normàlis de azért nem olyan szoros a kapcsolatom velük igy eltudom engedni azt hogy nem mindíg szàmolok be a pàromnak a munkatàrsaimrol.Nyilván itt az a gond hogy ott mar egy szorosabb közelekek is kialakultak mint egy család igy a párodnak teljesen természetes hogy mindennapja róluk szól nem veszi észre hogy ez már sok .
2018. ápr. 6. 13:08
 28/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megbeszéltük a témát, minden okés.:)
2018. ápr. 8. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!