Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk ti hogy nyíltok meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

K0rva kérdése:

Fiúk ti hogy nyíltok meg egy lánynak?

Figyelt kérdés
Van egy lány akibe őrülten szerelmes vagyok. Egyszerűen mindíg csak rá gondolok és van esélyem nála mert az ilyeneket érzi az ember. Vele járok egy osztályba. Egyszerűen nem tudom hogy kezdeményezzek. Ott van tőlem egy köpésnyire de mit tehetnék. 20/F

2018. márc. 26. 15:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Itt még szerintem nem a megnyílásról van szó, hanem az ismerkedésről, randizásról. Itt még ne nyílj meg és ne kezdd el ecsetelni, hogy gyereket akarsz és mik az életed tragédiái.

Derítsd ki, hogy van e esélyed nála. Ha van, próbálkozz, ha nincs lapozz.

2018. márc. 26. 16:26
 2/2 anonim ***** válasza:
A köpésnyi néha tág fogalom! :D Ha melletted ül, akkor kérdezz valamit (pl.: Valamilyen dolog, ami az anyaggal kapcsolatos), vagy csak kérj egy tollat. :) Bár az előbbi nagyobb témát ölelhet fel.
2018. márc. 26. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!