Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek ezzel a lánnyal? Tönkretesz.
Figyelt kérdés
Szembemegy minden elvárásommal személyiség terén, de annyira szép, hogy beleszerettem. Tetszem neki, tiszta az út, próbálom visszatartani magam, de szenvedek tőle.2018. márc. 26. 07:40
11/17 A kérdező kommentje:
Hidd el, hogy veled is megeshet.
2018. márc. 26. 09:19
12/17 anonim válasza:
ne fogd vissza magad! ezek olyan jó dolgok..hajrá
13/17 anonim válasza:
Ahogy elnézem a kommentjeidet, a te személyiséged sem lehet egy nagy ász, úgyhogy szerintem vagjatok bele.
14/17 A kérdező kommentje:
Nezopont kerdese.
2018. márc. 26. 10:56
15/17 anonim válasza:
Átéltem ilyet és az lett a vége, hogy idővel megcsaltam és szakítottunk. Nagyon csinos csaj volt, a szex is nagyon jó volt, de nem tudtunk 5 percet értelmesen beszélgetni, olyan megnyilvánulásai voltak, olyan gesztusai, olyan mimikája, hogy később rá kellett jönnöm, hogy ezektől vagyok nyugtalan és rohadtul idegesít.
Vagy elfogadod azt, hogy ez a kapcsolat csak időleges és nem tervezel hosszútávra vagy búcsúzz el békességben. A külső idővel megkopik, ez tiszta sor, de egy felnőtt embernél a személyiség nem sokat változik, ha most szenvedsz tőle, akkor később még inkább zavarni fog.
16/17 anonim válasza:
Szerintem ha szerelmes lennél akkor elfogadnád, hogy ő nem az elvárásodnak megfelelő.
Te magad miatt szenvedsz.
17/17 anonim válasza:
Én nem tudok olyanba beleszeretni akinek a természete nem tetszik. Elfogadom, hogy ő ilyen és kész. Általában akit szeretek azt szőröstül-bőröstül szeretem. Hát kicsit érdekes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!