Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi van, ha megtaláljuk a számunkra igazit, de elhagyjuk és mással kezdünk, vagy ő hagy el?
Ha megtaláltad, és hagytad elveszni, akkor folyton sóvárogni fogsz utána, tompán sajgón leszel üres.
Szép családi képek, mosolygós családod is lehet, de valami mindig hiányozni fog...
"A sorsod a kezedben van, irányíthatod, amilyennek szeretnéd alakítod az élted. Az érzéseid is belőled, a lelkedből jönnek. Ha, végeszakad egy szerelemnek, vagy nem teljesül be, akkor ott vmi nem volt az igazi."
nem mi irányítunk mindent, ezt felejted el!
és ha meghal a szerelmed a rákban?
akkor mi van?
mered azt mondani, hogy nem ő volt nekem az igazi?
mered azt mondani, hogy tehetek róla, és irányíthattam volna, hogy életben maradjon?
ez a mai kor emberének a rögeszméje, hogy mindent kontrollálni, irányítani akar, az életének a kereteit, történéseit azt hiszi, hogy uralja.
pedig nem!
az Élet nagy játékos, és nem mindig azt a szerepet osztja az emberre, amire vár!
Amíg a halál el nem választ... Igen, ez a természet törvénye.
Én emberi választásokról beszélek. Amikor vkinek bizalmat, szerelmet szavazol. Amikor azt hiszed, Ő az igazi. És, mégsem sikerül, és mégsem vele öregszel meg és csak a halál tud elválasztani tőle. Akkor Ő volt az igazi??!
Eldobott, nem figyelt rám, pedig lelkem minden szeretetével szerettem. Akkor nekem csak ennyi jár? Nem, nem ennyi jár. Amíg élsz és tudsz szeretni, addig esélyed van rá, h megtalálj egy másik embert, hisz annyifélék vagyunk, mindenki egy kis csoda, akire rábízhatod a szereteted, a szerelmed.
Én így látom, tapasztalom. És nem vagyok megalkuvó.
"Eldobott, nem figyelt rám, pedig lelkem minden szeretetével szerettem. Akkor nekem csak ennyi jár?"
ez azt jelenti, hogy számodra NEM ő volt az igazi.
és ez az eset is az én elméletemet igazolja, te ugyanis minden faszi felé úgy közelítesz, hogy biztos ő is, meg ő is az igazi, ezért ejtenek pofára.
ez a pasi számodra nem az igazi volt, mert abból csak 1 van.
én nem azt mondtam, hogy nem kell új esélyt adni magunknak, de azt sem tartom reálisnak, ha folyton az igazit látod mindenkiben.
az azért nagy kincs, mert csak 1 van belőle.
:)) te már csak tudod, h mindenkiben az igazit látom
meg pofára ejtettek...egy, az az egy emberről beszélhetsz :)
De, igaz szerelmet éreztem már többször is, na jó, kétszer, de már az több :)
És most készülök a harmadikra. :)
Ne szakértsd meg kérlek az én érzéseimet. Aki pofára ejtett, számomra Igazi volt. Vele szívesen megöregedtem volna.
Szőval, több van.
NINCS OLYAN, HOGY IGAZI!
Igazi alatt sokan azt értik, hogy egy csapásra szerelmesek, és minden magától megy, simán. Anélkül, hogy tenni kéne érte. Pláne küzdeni.
De ha egy kapcsolatba nem fektetsz energiát, csak várod, hogy majd ku.rva jó lesz, akkor gyorsan elhidegültök.
Az ilyen hirtelen fellángolások meg hiába váltanak ki heves érzelmeket, pont hogy gyorsan vége. Nagyrészt azért, mert ezeket az intenzív érzelmeket hosszútávon nem lehet fenntartani. Az első esős, unalmas szombat délután rájönnek, hogy "már nem érzik azt, amit az elején", és elindulnak a lejtőn. Főleg, ha csak a csodát várják.
Ez a baromság az igazival az, ami miatt sokan hagyják veszni a jól működő kapcsolatukat is: már nem olyan hevesek az érzelmeik, mint az elején. Hiányzik a lángolás, más mellett megtalálják. De a lángolás kihűl. Aztán a szürke hétköznapok rosszabbak, mint az előzővel. Viták, féltékenység, hétköznapi súrlódások, a harmónia hiánya. Ilyenkor kezdi el a fejét falba verni, mert hagyta elmenni az "igazit".
"NINCS OLYAN, HOGY IGAZI!
Igazi alatt sokan azt értik, hogy egy csapásra szerelmesek, és minden magától megy, simán. Anélkül, hogy tenni kéne érte. Pláne küzdeni."
tanulj meg szöveget értelmezni!
én ezt nem mondtam, hohy nincs küzdelem, ha megtaláltad az igazit, az igazi küzdelem éppen az igazival, igaziért van, mert esetében tudod, hogy van mit veszítened.
és de, de, van igazi.
ha nem így lenne, szerelem sem lenne, hiszen mindannyian arra vágyunk megtaláljuk a hozzánk leginkább passzoló embert.
ez pedig nem terem minden bokorban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!