Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy el kell szenvednünk életünk 5 legrémesebb randiját ahhoz, hogy megtaláljuk az igazit?
Figyelt kérdés
2013. szept. 15. 12:52
1/11 anonim válasza:
Szerintem ez nem feltétlen igaz csak valakivel megtörtént és ezáltal általánositott
2/11 anonim válasza:
Csak 5-öt? Akkor hol az igazi?? :D Már túlteljesítettem a követelményt. :D
3/11 anonim válasza:
Sok esetben van az 50 is sajna XD
4/11 anonim válasza:
Ez hülyeség..Van,aki 20at szenved végig,van aki egybôl megtalálja az igazit.
5/11 anonim válasza:
Nem igaz! Ki ültette el benned ezt?
6/11 anonim válasza:
Hát, én már végigszenvedtem minimum ötöt és még mindig egyedül maszturbálok esténként... :D
8/11 anonim válasza:
persze paragrafusba van foglalva :D
9/11 anonim válasza:
Ez csak azokra igaz, akik nem tudják kiszűrni, hogy kivel randizzanak, hanem mindenkiben, aki kicsit is szimpatikus már az "igazit" látják. Ha tisztában vagy saját magaddal, van kialakult értékrended, akkor el tudod dönteni, hogy valakivel érdemes-e egyáltalán találkozni, vagy sem. És akkor nem lesznek rémes randik.
10/11 anonim válasza:
Általában már a randi sem jön össze :)
És különben se keresem má' az igazit, buta tündérmese...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!