Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gàz ha egy nő próbál romantikus lenni a pàrjàhoz?
Figyelt kérdés
Ha egy nő romantikus akar lenni akkor miért elitélendő? Miért van az elvàrva, hogy egy kapcsolatban csak a férfinek lenne kötelesége kedves lenni a pàrjàhoz mint gondolok most arra viràgot küld. Miért megalàzó elitélendő ha ezt egy nő szeretné megmutatni a pàrjànak mennyire szereti?2018. márc. 23. 17:12
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Csak sok nő várja, hogy körbeugrálják őket, ők majd kedvük szerint választanak. Mielőtt viszont frusztráltnak meg stb. titulálnnak, elismétlem: SOK NŐ ilyen. Tisztelet a jópár kivételnek.
2/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, bár ne virágot vegyen a párjának az vicces lenne :D De egy csinos, elegáns ruha egy otthoni vacsival lehet kedveskedni, romatikusnak lenni. Persze ezt tovább lehet fokozni, egy szexi izgató fehérnemű kollekcióval, egy erotikus öltánccal, egy vadító kellemes parfümmel... stb.
3/5 anonim válasza:
Nem gáz, én pl. nagyon igénylem a mások által már nyálasnak vélt kedveskedést, romantikázást kapcsolatban. Egyszerűen úgy vagyok összerakva, hogy imádok kedveskedni, szenvedélyt vinni a mindennapokba is és igánylem, hogy rajongásig oda legyen értem a nő. Nyálas üzik, cetlik, képeslapok, akármilyen apróság, testi és lelki kontakt... Bárcsak újból ilyen barátnőre lelhetnék.
4/5 anonim válasza:
Valami irtó "okos" ember telibeszélte a fejed, hogy ilyen bizonytalan vagy ezzel kapcsolatban? Nemcsak hogy nem gáz, hanem egyenesen az álomnő-kategória. Ez lenne a normális és egyben az igazi nő egyik fontos ismérve.
5/5 A kérdező kommentje:
Igazából az udvarlàst àltalàban a pasik kezdik vagyis tőlük megszokott dolog ez de ha egy nő csinàlja màr azt hallom megalàza magàt. A viràgra visszatérve az csak egy példa volt a sok romantikus dologgal kapcsolatban. Volt mikor hozzàm vàgtàk túl nyàlas vagyok vagyis túlzàsba viszem. Szeretem a romantikus üzeneteket képeket gyertyafényes vacsikat stb. De, hogy mennyi a mérték nem tudom. Kaptam még egy esélyt a sorstól és nem szeretném elrontani. Hibàimra nagyjàból tudok figyelni, de hogy ne legyek érzékeny nem megy.
2018. márc. 23. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!