Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek gàz ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gàz ha egy nő próbál romantikus lenni a pàrjàhoz?

Figyelt kérdés
Ha egy nő romantikus akar lenni akkor miért elitélendő? Miért van az elvàrva, hogy egy kapcsolatban csak a férfinek lenne kötelesége kedves lenni a pàrjàhoz mint gondolok most arra viràgot küld. Miért megalàzó elitélendő ha ezt egy nő szeretné megmutatni a pàrjànak mennyire szereti?

2018. márc. 23. 17:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz. Csak sok nő várja, hogy körbeugrálják őket, ők majd kedvük szerint választanak. Mielőtt viszont frusztráltnak meg stb. titulálnnak, elismétlem: SOK NŐ ilyen. Tisztelet a jópár kivételnek.
2018. márc. 23. 17:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz, bár ne virágot vegyen a párjának az vicces lenne :D De egy csinos, elegáns ruha egy otthoni vacsival lehet kedveskedni, romatikusnak lenni. Persze ezt tovább lehet fokozni, egy szexi izgató fehérnemű kollekcióval, egy erotikus öltánccal, egy vadító kellemes parfümmel... stb.
2018. márc. 23. 17:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, én pl. nagyon igénylem a mások által már nyálasnak vélt kedveskedést, romantikázást kapcsolatban. Egyszerűen úgy vagyok összerakva, hogy imádok kedveskedni, szenvedélyt vinni a mindennapokba is és igánylem, hogy rajongásig oda legyen értem a nő. Nyálas üzik, cetlik, képeslapok, akármilyen apróság, testi és lelki kontakt... Bárcsak újból ilyen barátnőre lelhetnék.
2018. márc. 23. 17:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Valami irtó "okos" ember telibeszélte a fejed, hogy ilyen bizonytalan vagy ezzel kapcsolatban? Nemcsak hogy nem gáz, hanem egyenesen az álomnő-kategória. Ez lenne a normális és egyben az igazi nő egyik fontos ismérve.
2018. márc. 23. 17:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Igazából az udvarlàst àltalàban a pasik kezdik vagyis tőlük megszokott dolog ez de ha egy nő csinàlja màr azt hallom megalàza magàt. A viràgra visszatérve az csak egy példa volt a sok romantikus dologgal kapcsolatban. Volt mikor hozzàm vàgtàk túl nyàlas vagyok vagyis túlzàsba viszem. Szeretem a romantikus üzeneteket képeket gyertyafényes vacsikat stb. De, hogy mennyi a mérték nem tudom. Kaptam még egy esélyt a sorstól és nem szeretném elrontani. Hibàimra nagyjàból tudok figyelni, de hogy ne legyek érzékeny nem megy.
2018. márc. 23. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!