Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsam meg?
Szóval van egy pasi aki nagyon tetszik nekem.Ahogy észrevettem ez kölcsönös.
Az ő gyermeke is ugyan abba az oviba jár mint az én lányom.Egyedül álló apuka,mint ahogyan én is egyedül álló anyuka vagyok.
Múltkor megkérdezte tőlem hogy az ovis foglalkozásnak vége e,szerintem akkor akart jobban beszélgetni,de akkor pont siettem.
Valami tanácsot tudnátok adni?Vagy várjam meg amíg megint ő kezdeményez beszélgetést?

"Szia, te hol cseszted el az első házasságod?"
Ez volt a gonosz énem válasza.
Amúgy meg kérdezz a gyerekéről, vagy kezdj el ovis dolgokról beszélni, onnan meg lehet személyes dolgokról. Ne tökölj, mert nagy mázlid van egy rendes egyedülálló apukával, és te se leszel fiatalabb. Más anyuka is tuti le akar rá csapni.
Nem szeretnék újra házasodni🙂
De mivel az ember társas lény,így igényli hogy társa legyen.
Köszönöm a válaszod,megpróbálkozom azzal amit írtál.Csak hosszú ideje nem volt senkim,így eléggé félek még.

Örülök hogy nem vetted rossz néven a feketehumorom.
De tényleg gyorsan csapj le rá, mert ha belegondolsz, tuti sokan csapnának le rá, munkahelyen, v a lakóhelyén is. Ha korrekt a férfi, és egyedülálló, és jól bánik a gyerekével, az egyedülálló nők rámásznak, mert ritka mint a fehér holló.
És gondolom hozzá a kulcs a gyereke. Tényleg erről próbálj elsőnek beszélni, meg oviról meg ilyesmiről, így nem feltűnő. Utána jöhet a többi.

Amint adódik lehetőség rá,beszélek vele.Remélem nem fogok leblokkolni.Aztán meglátom mi sül ki belőle.
Mégegyszer köszönöm a válaszod.És nem sértődtem meg,szoktam érteni a viccet🙂

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!