Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogy észrevegyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy észrevegyen mint nő? Nem pedig mint egy haver.

Figyelt kérdés
Nagyon odavagyok egy srácért. Biztos látszik mikor a közelében vagyok, ugyanis nagyon zavarban vagyok előtte. Szoktunk beszélgetni, viccelődni, de nem tudom, hogy ő neki tetszek e.

2018. márc. 20. 17:58
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Milyen jelet adjak ezeken kívül?
2018. márc. 21. 14:14
 12/21 anonim ***** válasza:
Ugyanmindegy. Tehetsz bármit, ha te nem jössz be neki mint nő,nem fogsz kelleni neki akkor se ha pl. ultravidám és kedves, figyelmes vagy vele mindig. Az is lehet tetszel neki, de mégsem akar tőled semmit inkább,mert annyira mégse tetszel neki.
2018. márc. 21. 17:16
 13/21 A kérdező kommentje:
Lehet, ezért nem fogok kezdeményezni, csak rosszul jönnék ki a dologból. Előfordulhat, hogy csak félre értelmeztem a dolgokat.
2018. márc. 21. 17:41
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2018. márc. 21. 18:01
 15/21 anonim ***** válasza:

Milyen jeleket próbálsz adni? (előfordulhat, hogy attól fél, hogy ő értelmezi félre)

Hogyan keresed a társaságát?

Hívd el egy szimpla kávéra vagy teára bent a munkahelyen. Abból hogy jöhetnél ki? A sima kollegális viszonyba is belefér. Viszont remek alkalmat teremthetsz veled, hogy közeledjen.

Ha tetszel neki, akkor megragadja.

Ha nem tetszel neki, akkor csak teáztál és beszélgettél egyet egy kollégaddal.

A jelekre nagyon kiváncsi lennék, meg hogy mit jelent az hogy keresed a tarsaságát, mert én fordított helyzetben vagyok épp, és nagyon ellentétes megnyilvánulásokat kapok...

2018. márc. 21. 20:21
 16/21 A kérdező kommentje:
Próbálok közeledni felé, megfogom a karját:DD egy pillanatra, mindig figyelek rá. Össze össze nézünk gyakran, akkor elmosolyodok. Az a baj, hogy én annyira zavarban szoktam lenni, és annyira össze vissza beszélek mellette, hogy már szégyellem.
2018. márc. 21. 21:11
 17/21 A kérdező kommentje:
Pár hónapja dolgozunk együtt, és már annyiszor butaságot csináltam előtte, szerintem azt gondolja dilis vagyok. Második találkozásunkor annyira zavarban voltam, hogy megint bemutatkoztam neki :'D azt mondta nagyon aranyos vagyok én meg rögtön elpirultam.
2018. márc. 21. 21:17
 18/21 A kérdező kommentje:
Mondjuk azt vettem észre hogy nagyon figyelmes, rögtön segít nekem bármiről is van szó. Múltkor odahozott nekem egy széket a semmiből:D nehogy már munka közben álljak.
2018. márc. 21. 21:21
 19/21 anonim ***** válasza:

Mindketten féltek megtenni egy lépést közelebb.

Vagy tetszel neki és élvezi a flörtöt, de többet nem szeretne.

Az érintések, hogy meg fogod a karját jelzések, de nem biztos, hogy úgyis értelmezi

(tapasztalatból mondom, fordított helyzetben voltam, hogy összenézések után a kolléganő megérintett itt-ott, aztán amikor kerestem levakart, hogy nem ér rá) ha csak önmagában így jelzel.

Próbáld ki, hogy felveted, hogy lenne-e kedve inni egy kávét szünetben? Ezzel nem veszíthetsz, mert vagy mihasználja az alkalmat vagy csak az egyik munkatársaddal a sok közül beszélgettetek egy kávé mellett. Ez nem nyomulás, viszont esély arra, hogy mozduljon valamerre.

2018. márc. 21. 21:39
 20/21 anonim ***** válasza:
Pedig, ha nem lépsz akkor nem történik semmi. Vedd kezedbe az irányítást szerintem! Nincs ebben semmi ciki...
2018. márc. 21. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!