Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy észrevegyen mint nő? Nem pedig mint egy haver.
Milyen jeleket próbálsz adni? (előfordulhat, hogy attól fél, hogy ő értelmezi félre)
Hogyan keresed a társaságát?
Hívd el egy szimpla kávéra vagy teára bent a munkahelyen. Abból hogy jöhetnél ki? A sima kollegális viszonyba is belefér. Viszont remek alkalmat teremthetsz veled, hogy közeledjen.
Ha tetszel neki, akkor megragadja.
Ha nem tetszel neki, akkor csak teáztál és beszélgettél egyet egy kollégaddal.
A jelekre nagyon kiváncsi lennék, meg hogy mit jelent az hogy keresed a tarsaságát, mert én fordított helyzetben vagyok épp, és nagyon ellentétes megnyilvánulásokat kapok...
Mindketten féltek megtenni egy lépést közelebb.
Vagy tetszel neki és élvezi a flörtöt, de többet nem szeretne.
Az érintések, hogy meg fogod a karját jelzések, de nem biztos, hogy úgyis értelmezi
(tapasztalatból mondom, fordított helyzetben voltam, hogy összenézések után a kolléganő megérintett itt-ott, aztán amikor kerestem levakart, hogy nem ér rá) ha csak önmagában így jelzel.
Próbáld ki, hogy felveted, hogy lenne-e kedve inni egy kávét szünetben? Ezzel nem veszíthetsz, mert vagy mihasználja az alkalmat vagy csak az egyik munkatársaddal a sok közül beszélgettetek egy kávé mellett. Ez nem nyomulás, viszont esély arra, hogy mozduljon valamerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!